001 -Family
Schilderijen uit Mijdrechtse expositie ontvreemd

Schilderijen uit Mijdrechtse expositie ontvreemd


Geplaatst op: 4 maart 2020

Gister bezocht kunstenares Hetty Vermeulen de permanente expositie van Atelier de Kromme Mijdrecht in het Gezondheidscentrum Careyn aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Daar ontdekte zij dat twee van haar schilderijen niet meer in de expositie hingen. Het gaat om een schilderij van een kleurrijke olifant en een grote pastel in vlakken van André Rieu.

De expositiecommissie, noch het AKM-bestuur hebben het schilderij verwijderd en navraag bij medewerkers van het Gezondheidscentrum leverde geen bruikbare informatie op. 

Het is aannemelijk dat het schilderij uit het Gezondheidscentrum is ontvreemd. Al sinds de opening van het gezondheidscentrum verzorgt de kunstenaarsvereniging een wisselende expositie in het gebouw. De kunstenares geeft  degene, die haar schilderijen heeft ''geleend'' tot a.s dinsdag de tijd om deze terug te hangen. Gebeurt dat niet, dan overweegt zij aangifte te doen. 


Eén van de kunstwerken van Hetty Vermeulen dat ontvreemd is

Laatst bewerkt op: 4 maart 2020 14:54

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schilderijen uit Mijdrechtse expositie ontvreemd

Gister bezocht kunstenares Hetty Vermeulen de permanente expositie van Atelier de Kromme Mijdrecht in het Gezondheidscentrum Careyn aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Daar ontdekte zij dat twee van haar schilderijen niet meer in de expositie hingen. Het gaat om een schilderij van een kleurrijke olifant en een grote pastel in vlakken van André … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: