001 - Escaperoom aglemeen
Gft-bakken Vinkeveen nog vol; vuilniswagen verzakt

Gft-bakken Vinkeveen nog vol; vuilniswagen verzakt


Geplaatst op: 4 maart 2020

Tientallen huishoudens in Vinkeveen zitten nog met een volle gft-vuilnisbak. Oorzaak: een verzakte vuilniswagen op de Vinkenkade in Vinkeveen.

Woensdagmiddag moest de chauffeur van de vuilniswagen uitwijken voor een passerende automobilist op de Vinkenkade in Vinkeveen. De wagen kwam in de berm terecht zakte weg en stond muur vast.

De wagen zelf weeg al heel wal kilo's maar met zo'n 10.000 kilo tuinafval extra wordt het wegtakelen niet makkelijker. De weg moet waarschijnlijk afgesloten worden en meerdere takelwagens moet helpen het gevaarte weer op de weg te krijgen.

De gft-bakken, ook wel groene kliko's genoemd worden voorlopig nog niet geleegd. Of dat vandaag nog gaat lukken is niet bekend.
Laatst bewerkt op: 4 maart 2020 15:16

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gft-bakken Vinkeveen nog vol; vuilniswagen verzakt

Tientallen huishoudens in Vinkeveen zitten nog met een volle gft-vuilnisbak. Oorzaak: een verzakte vuilniswagen op de Vinkenkade in Vinkeveen. Woensdagmiddag moest de chauffeur van de vuilniswagen uitwijken voor een passerende automobilist op de Vinkenkade in Vinkeveen. De wagen kwam in de berm terecht zakte weg en stond muur vast. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: