001 - Escaperoom aglemeen

Vervoerregio Amsterdam en aannemer Dura Vermeer tekenen contract Realisatie Uithoornlijn


Geplaatst op: 5 maart 2020

Op 11 maart ondertekenen portefeuillehouder Gerard Sleger van de Vervoerregio en de vertegenwoordiger van Dura Vermeer het contract voor de aanleg  van de Uithoornlijn. Met het ondertekenen van het contract wordt Dura Vermeer de definitieve winnaar in de aanbesteding van het project Realisatie Uithoornlijn.
 
Dura Vermeer gaat als aannemer de aan de slag om de verlening van de trambaan tussen Uithoorn en Amstelveen Westwijk aan te leggen. De aannemer heeft in zijn aanbieding een breed pallet aan project specifieke en slimme oplossingen gepresenteerd, op het gebied van systeemintegratie, samenwerking en beperken van hinder voor de omgeving.
 
Uitnodiging voor persgesprek
We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de ondertekening van het contract tussen Vervoerregio Amsterdam en Dura Vermeer. Voorafgaand aan de ondertekening vindt een persgesprek plaats, waarin we ingaan op de aanbieding van Dura Vermeer en wat dit betekent voor de realisatie van de Uithoornlijn. U krijgt een korte presentatie en daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Laatst bewerkt op: 5 maart 2020 15:30

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vervoerregio Amsterdam en aannemer Dura Vermeer tekenen contract Realisatie Uithoornlijn

Op 11 maart ondertekenen portefeuillehouder Gerard Sleger van de Vervoerregio en de vertegenwoordiger van Dura Vermeer het contract voor de aanleg  van de Uithoornlijn. Met het ondertekenen van het contract wordt Dura Vermeer de definitieve winnaar in de aanbesteding van het project Realisatie Uithoornlijn. Dura Vermeer gaat als aannemer de aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: