001 - Escaperoom aglemeen
Drukbezochte bingoavond GroenWest

Drukbezochte bingoavond GroenWest


Geplaatst op: 6 maart 2020

Woningcorporatie GroenWest bestaat dit jaar 100 jaar en dat wordt gevierd met een bingoavond in Wilnis. “Het lijkt wel of we op vakantie zijn!”, aldus een huurder van GroenWest.

Bingoavond Wilnis
De stemming zat er goed in. Samen met maar liefst 38 huurders is de bingoavond in De Willisstee in Wilnis een leuke en drukbezochte avond geworden. Onder het genot van een kopje koffie of thee werden er mooie verhalen uitgewisseld. In het speciale Pop-Up museum nam een bijzondere tijdlijn iedereen mee op reis door de rijke geschiedenis van GroenWest.


Laatste bingoavond
De laatste bingoavond wordt op donderdag 26 maart om 19:30 – 22:00 uur in Het Baken, Beneluxlaan 3, in Woerden georganiseerd. Vindt u het leuk om bingo te spelen met andere huurders van GroenWest? Stuur tot en met woensdag 25 maart een mail naar 100@groenwest.nl en meldt u snel aan, want vol = vol!

Jubileum

Het jubileum van GroenWest staat in het teken van ontmoeten en verbinden, en duurt tot eind maart 2020. Tot die tijd zal GroenWest nog een aantal leuke activiteiten voor, en vooral met, huurders organiseren. Kijk op www.groenwest.nl/jubileum voor meer informatie en houdt onze sociale media in de gaten.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drukbezochte bingoavond GroenWest

Woningcorporatie GroenWest bestaat dit jaar 100 jaar en dat wordt gevierd met een bingoavond in Wilnis. “Het lijkt wel of we op vakantie zijn!”, aldus een huurder van GroenWest. Bingoavond Wilnis De stemming zat er goed in. Samen met maar liefst 38 huurders is de bingoavond in De Willisstee in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: