HandjeHelpen
Succesvolle fotoboek ‘Trots op Vinkeveen’

Succesvolle fotoboek ‘Trots op Vinkeveen’


Geplaatst op: 7 maart 2020

Inwoners van Vinkeveen hebben massaal gespaard voor het door de historische vereniging De Proosdijlanden in samenwerking met de plaatselijke Jumbo in Vinkeveen geproduceerde plaatjesboek ‘Trots op Vinkeveen’. De spaarperiode voor de 216 stickers in het fraai vormgegeven fotoboek met historische afbeeldingen van het mooie plassendorp is per 1 maart jl. afgesloten. 

Ruilmiddag
Afgelopen woensdag was er een ruilmiddag in het plaatselijke Dorpshuis. En ook dit was weer een groot succes. Nogal wat inwoners kwamen de laatste plaatjes ruilen om hun eigen boek, of dat wat ze voor een ander spaarden, vol te kunnen krijgen. Geanimeerde gesprekken aan de ruiltafels, anekdotes en heel veel complimenten voor de samenstellers en initiatiefnemers. Het is een enorm geslaagde actie geweest, die veel heeft losgemaakt bij de Vinkeveense bevolking. Met heel veel positieve reacties tot gevolg. Vaak is ook de vraag gesteld of er al nagedacht is over een vervolg.
Zeker: de eerste plannen om deze actie volgend jaar met een deel 2 een vervolg te geven zijn al gesmeed. Maar eerst nog een tweede ruilmoment om deel 1 vol te kunnen maken: komende donderdag 12 maart van 18.30 tot 20.00 uur in Winkelcentrum Zuiderwaard.
Zie ook www.proosdijlanden.nlLaatst bewerkt op: 7 maart 2020 19:48

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvolle fotoboek ‘Trots op Vinkeveen’

Inwoners van Vinkeveen hebben massaal gespaard voor het door de historische vereniging De Proosdijlanden in samenwerking met de plaatselijke Jumbo in Vinkeveen geproduceerde plaatjesboek ‘Trots op Vinkeveen’. De spaarperiode voor de 216 stickers in het fraai vormgegeven fotoboek met historische afbeeldingen van het mooie plassendorp is per 1 maart jl. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: