001 - Escaperoom aglemeen
Weer prijs voor Dansstudio Sietske

Weer prijs voor Dansstudio Sietske


Geplaatst op: 8 maart 2020

Op zondag 8 maart mocht het dansteam Shake it up van Dansstudio Sietske weer het podium op tijdens de wedstrijd van het Shell We Dance event.

Dankzij de sponsor Montagewerk MVZ, kwamen de meiden stralend binnen in hun rood met zwarte trainingspak. De dames konden zich in de kleine zaal van het theater rustig opwarmen en omkleden naar hun salsa outfit. Toen de dansers de volgorde zagen, kwamen ze erachter dat er maar liefst 15 tegenstanders zouden zijn. Dit is extreem veel voor een danswedstrijd. Omdat er zoveel groepen waren, zou de top 6 een beker krijgen.

De dansers werden zenuwachtig maar gelukkig hoefden zij niet lang te wachten want Shake it up mocht al als zesde het podium op. Op het podium stonden zij in hun blauwe wedstrijd outfit klaar om te beginnen. De muziek ging aan en alle dansers begonnen gelijk te stralen en dansten super gelijk en strak.

Aan het einde kwam het team enthoustiast het podium af. Maar de tegenstanders waren erg goed, dus het was nog onzeker of de top 6 haalbaar was.

Bij de uitslag kwam het team erachter dat zij de beker voor de zesde plaats mee naar huis mochten nemen! Ondanks dat het optreden zo goed ging, zagen de meiden dit niet aankomen. Juichend liepen ze naar de voorkant van het podium en namen met trots de beker in ontvangst.

Over 3 weken is de laatste wedstrijd en horen de dansers of zij de Nederlandse Kampioenschappen hebben bereikt. Nog even duimen dus. Maar voor nu is Shake it up weer een mooie beker rijker.Laatst bewerkt op: 8 maart 2020 17:54

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Weer prijs voor Dansstudio Sietske

Op zondag 8 maart mocht het dansteam Shake it up van Dansstudio Sietske weer het podium op tijdens de wedstrijd van het Shell We Dance event. Dankzij de sponsor Montagewerk MVZ, kwamen de meiden stralend binnen in hun rood met zwarte trainingspak. De dames konden zich in de kleine zaal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: