001 - Escaperoom aglemeen
Wekelijks wandelen met Senior Sportief Actief

Wekelijks wandelen met Senior Sportief Actief


Geplaatst op: 8 maart 2020

Dat dagelijks bewegen goed is voor je gezondheid zal niemand ontkennen. Maar om dan ook elke dag een flink blokje om te gaan, dat komt er niet altijd van. Het helpt als je daarvoor een vaste afspraak maakt, dan denk je minder snel: “Nu even niet, ik ga morgen wel een stukje lopen”. 

Daarom biedt Senior Sportief Actief twee avond wandelgroepen in de zomer, een in Wilnis en (als er voldoende deelnemers zijn) ook een in Vinkeveen. Het accent ligt op wandelen maar er wordt ook gewerkt aan looptechniek, kracht, uithoudingsvermogen en een goede loophouding. Dit noemen we ‘Sportief Wandelen’. De les begint met een warming-up.

Daarna volgt een gevarieerde wandeltraining en tot slot een cooling-down. Maar er is ook ruimte voor een gezellig praatje of genieten van de omgeving. Genoeg redenen om je aan te melden voor een proefles!

De groep in Wilnis start op dinsdag 8 april a.s. om 19.00 uur vanaf de Willisstee. In Vinkeveen wordt de eerste les gegeven op woensdag 1 april a.s. om 19.30 uur en deze begint bij de Boei.

Deze groepen wandelen van april tot en met september onder leiding van een deskundig docent. Uw bijdrage bedraagt € 78,-. Wilt u zich aanmelden voor een gratis proefles, bel dan met 06 21 91 83 53.
Wij zien u graag op dinsdag 8 of woensdag 1 april voor een sportieve wandeling!


Laatst bewerkt op: 8 maart 2020 17:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wekelijks wandelen met Senior Sportief Actief

Dat dagelijks bewegen goed is voor je gezondheid zal niemand ontkennen. Maar om dan ook elke dag een flink blokje om te gaan, dat komt er niet altijd van. Het helpt als je daarvoor een vaste afspraak maakt, dan denk je minder snel: “Nu even niet, ik ga morgen wel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: