Inloop Informatieavond Woning Zoeken en Dreigende Dakloosheid

Inloop Informatieavond Woning Zoeken en Dreigende Dakloosheid


Geplaatst op: 9 maart 2020

Jongerenwerk De Ronde Venen organiseert een Informatieavond over Wonen. Veel jongeren zoeken een woning, maar weten niet altijd welke stappen ze moeten nemen om daadwerkelijk een eigen stekkie te vinden. Sommige jongeren dreigen zelfs dakloos te worden door bepaalde omstandigheden. Wat kun je doen om dakloosheid te voorkomen? Hoe vergroot je je kans op een woning? Wanneer heb je recht op urgentie en wanneer op huurtoeslag? En als je ergens een kamer kan huren, kan je jezelf dan ook inschrijven op dat adres?


Tijdens deze Inloop Informatie avond leggen wij uit waar je allemaal rekening mee moet houden bij het vinden van een woning. Gino van ‘t Land, oud medewerker van het Leger des Heils vertelt daarnaast in een korte presentatie de ins en outs over dakloos zijn, de nachtopvang en de stappen die je moet nemen om daar weer uit te komen.


Ben jij of ken jij iemand die een woning zoekt, al dan niet met hoge noodzaak? Kom dan dinsdag 17 maart in de avond langs bij onze Inloop Informatieavond Wonen. Neem eventueel mogelijkheid tot internetbankieren en een IB60 formulier/Inkomstenbelasting 2019 of 2018 kopie mee.

 Laatst bewerkt op: 9 maart 2020 13:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloop Informatieavond Woning Zoeken en Dreigende Dakloosheid

Jongerenwerk De Ronde Venen organiseert een Informatieavond over Wonen. Veel jongeren zoeken een woning, maar weten niet altijd welke stappen ze moeten nemen om daadwerkelijk een eigen stekkie te vinden. Sommige jongeren dreigen zelfs dakloos te worden door bepaalde omstandigheden. Wat kun je doen om dakloosheid te voorkomen? Hoe vergroot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: