001 - Escaperoom aglemeen
Handige bespaartips voor de verhuizing

Handige bespaartips voor de verhuizing


Geplaatst op: 9 maart 2020

Je hebt je huur- of koopcontract van je nieuwe woning ondertekend en nu is het tijd om na te denken over de verhuizing. Er komt een hoop kijken bij een verhuizing en als je ervoor kiest om je verhuizing uit te besteden, hangt hier ook een prijskaartje aan. Toch hoeft verhuizen helemaal niet duur te zijn. Wil je weten hoe je bespaart op je verhuizing? Lees het in dit artikel.

Kies voor een doordeweekse dag

Wist je dat veel verhuisbedrijven een weekendtoeslag rekenen? Hierdoor is verhuizen in het weekend een stuk duurder dan doordeweeks verhuizen. Het is dus makkelijk om hierop te besparen door niet voor het weekend te kiezen. Bij de meeste werkgevers krijg je een of meerdere vrije dagen voor je verhuizing, waardoor het je geen vrije dagen kost. 

Vergelijk meerdere offertes

Verhuisbedrijven hanteren allemaal eigen prijzen, waardoor de prijzen nogal eens uiteen lopen. Daarom is het de moeite waard om offertes op te vragen van verschillende verhuizers en deze met elkaar te vergelijken. Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar de verzekering, specialismen en flexibiliteit. Zo heb je snel een beeld van de verschillen tussen verhuisbedrijven en kies je voor de verhuizer die het best bij jouw verhuizing past.

Vraag rond in je omgeving

Het is mogelijk om verhuisdozen en verhuisdekens te kopen of te huren via een verhuisbedrijf, maar het loont om eerst even in je omgeving rond te vragen. Vaak hebben mensen in je omgeving nog verhuisdozen liggen die je kan lenen. Zo bespaar je makkelijk op de kosten can je verhuizing.

Verhuis zelf kleine spullen

Het is slim om verhuizers in te huren om de grotere spullen in huis te vervoeren naar je nieuwe huis. Door zelf kleine dingen te verhuizen, zijn de verhuizers minder tijd kwijt met jouw verhuizing. Ga je even kijken in je nieuwe woning? Neem dan direct wat kleine spullen of een aantal verhuisdozen mee. 

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Handige bespaartips voor de verhuizing

Je hebt je huur- of koopcontract van je nieuwe woning ondertekend en nu is het tijd om na te denken over de verhuizing. Er komt een hoop kijken bij een verhuizing en als je ervoor kiest om je verhuizing uit te besteden, hangt hier ook een prijskaartje aan. Toch hoeft … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: