001 - Escaperoom aglemeen
Donderdag 12 maart opening De Loods POP-UP

Donderdag 12 maart opening De Loods POP-UP


Geplaatst op: 9 maart 2020

Heb jij het grote nieuws al gehoord? (Eindelijk mag het grote nieuws er uit) Dé kledingwinkel van Mijdrecht gaat verhuizen naar een, jawel, nóg groter pand. Maar voordat het zover is, opent De Loods eerst een POP-UP winkel op de nieuwe locatie. De hele oppervlakte is gevuld met topartikelen van topmerken tegen stuntprijzen! Aanstaande donderdag is de opening voor de VIPS! Vanaf vrijdag is de POP-UP voor iedereen toegankelijk.

Een hilarisch filmpje van de reis naar het nieuwe pand, laat zien dat De Loods Fashion zich per 1 augustus zal vestigen in de 710m2 grote winkel waar voorheen Miller en Monroe gevestigd zat. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het ontwerp van de vijfde ‘Loods’. Omdat er nu nog niet verbouwd kan worden, komt De Loods met deze POP-UP! Zeg nu zelf…Wie wordt er niet blij van veel kopen voor weinig geld?

Donderdag 12 maart is het "VIPS first"-dag! Voor deze dag kun je een kaartje kopen om in alle rust te kunnen shoppen. Het kaartje geldt voor een bepaald tijdstip, zodat jij en 24 anderen in alle rust door de kledingrekken kunnen dwalen. Hoe luxe is dat? Ook heb je eerste keus, geen wachtrijen voor de paskamers, geen gegraai en gegrabbel en kun je op je gemak shoppen in alle OUTLET shop-in-shops die per merk zijn neergezet. Zoals je van De Loods gewend bent kun je de bekende gezelligheid verwachten en uiteraard een hapje en drankje. Wil jij dit nu ook? Haal dan snel je kaartje bij De Loods voor €5,-. Je kunt kiezen uit de tijdstippen 12:00-13:00, 13:00-14:00 enzovoort tot en met 21:00 uur.

Vanaf vrijdag 13 maart is de POP-UP voor iedereen geopend. Vanaf deze dag zal de De Loods Pop-Up geopend zijn op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

EXTRA LEUK: De Loods heeft al een aantal nieuwe merken onthuld die zij zullen gaan verkopen op de nieuwe locatie. Deze merken zijn ook speciaal ingekocht voor de POP-UP. Je shopt dus ook de merken VILA en NA-KD. Des te meer reden om langs te gaan toch?

Alle merken van De Loods zal je ook in de POP-UP vinden. Zowel heren en dames kunnen dus in de POP-UP terecht.

 Laatst bewerkt op: 9 maart 2020 17:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Donderdag 12 maart opening De Loods POP-UP

Heb jij het grote nieuws al gehoord? (Eindelijk mag het grote nieuws er uit) Dé kledingwinkel van Mijdrecht gaat verhuizen naar een, jawel, nóg groter pand. Maar voordat het zover is, opent De Loods eerst een POP-UP winkel op de nieuwe locatie. De hele oppervlakte is gevuld met topartikelen van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: