Voorjaarsconcert Concordia Vinkeveen

Voorjaarsconcert Concordia Vinkeveen


Geplaatst op: 10 maart 2020

Afgelopen zaterdag was er het Voorjaarsconcert van Brassband Concordia.  Dit keer wederom in de vorm van een koffieconcert op zaterdagochtend.

Het concert was verdeeld in 3 blokken.

Het eerste blok werd geopend met de vlotte mars Arnhem. Er waren verschillende solisten uit de band te beluisteren. De solo uit Sorry van Colin Bender werd op voortreffelijke wijze uitgevoerd door Wouter Zijlman op cornet. Jan van Steenderen op euphonium bracht The Water of Tyne ten gehore.

Ook hadden we een primeur: Fanfare pour Précéder la péri voor het eerst in Nederland door een brassband uitgevoerd! Voor brassband gearrangeerd door onze slagwerker Michel Grens, die helaas zelf niet aanwezig kon zijn wegens werk.

Het tweede blok waren de leerlingen te beluisteren. We zijn er trots op dat er weer een groep leerlingen is bij Concordia. De jeugd voortgekomen uit de scholenprojecten en anderen uit het project “Nooit uitgeblazen”.

Gezamenlijk met de brassband werd Mombassa beat, gearrangeerd door onze dirigent Thomas Eveleens uitgevoerd.

Het laatste blok werd er door de brassband film – en musical muziek ten gehore gebracht.

Het afwisselende concert werd op voortreffelijke wijze gepresenteerd door dirigent Thomas Eveleens.

Thomas is behalve dirigent van de brassband ook leraar voor zowel de koperblazers als slagwerkers. Ook is hij de “meester” tijdens de schoolprojecten.

De komende tijd kunt u Concordia beluisteren bij de traditionele optredens op Koningsdag 27 april bij de Boei en tijdens de Dodenherdenking 4 mei bij het monument in Vinkeveen.

In het najaar staat er op 17 oktober in de Boei in Vinkeveen een uitwisseling met Fanfare Crescendo uit De Weere op het programma. Dit belooft een mooie muzikale avond te worden met een feestelijk tintje!

 Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorjaarsconcert Concordia Vinkeveen

Afgelopen zaterdag was er het Voorjaarsconcert van Brassband Concordia.  Dit keer wederom in de vorm van een koffieconcert op zaterdagochtend. Het concert was verdeeld in 3 blokken. Het eerste blok werd geopend met de vlotte mars Arnhem. Er waren verschillende solisten uit de band te beluisteren. De solo uit Sorry … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: