001 - Escaperoom aglemeen
Blikopener Radio zendt live uit vanaf de Automotive Campus

Blikopener Radio zendt live uit vanaf de Automotive Campus


Geplaatst op: 10 maart 2020

Maandag 16 maart zendt ‘Blikopener Radio’ om 18.00 uur live uit vanaf de Automotive Campus in Helmond. Het wekelijkse programma over innovatie is dan te gast bij InMotion, dat onderdeel is van de TU Eindhoven. Dit project heeft een ambitieus doel: in 2023 de beroemde 24 uur van Le Mans race meerijden met een volledig elektrische racewagen. De droom is om de meest innovatieve racewagen ter wereld te ontwikkelen en een van de allergrootste uitdagingen is supersnel kunnen laden. Uiteindelijk zelfs net zo snel als een ’normale’ tankbeurt; alleen dan heeft het zin om aan een duur-race mee te doen. Het Blikopener-team gaat in gesprek met de knappe koppen achter het project en is benieuwd hoe de techniek uiteindelijk bij gaat dragen aan de ontwikkeling van normale auto’s. 

‘Echt Esther’ denkt in mogelijkheden

Donderdag 12 maart wordt om 19.00 uur de uitzending van ‘Echt Esther’ herhaald waarin yoga- en pilateslerares Aletta van Oostveen te gast was. Alette was bezig met het opzetten van een lespakket speciaal voor mensen met een beperking. Wat inspireerde haar om dit te doen? Ook is er aandacht voor het boek ‘Onbeperkt gelukkig met een beperking’ van Miriam Dubbeldam. Beiden gasten denken vooral in mogelijkheden.

Terugblik Boekhuisbal bij ‘That’s Life’

Donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur is het weer tijd voor het maandelijkse programma ‘That’s Life’. Pieter Groenveld komt vertellen over de ‘Americano’ zondagmiddagen die hij in de Oude Veiling organiseert met bekende Amerikaanse artiesten die hun sporen reeds hebben verdiend. Angele Aardman doet verslag over het enige echte Boekhuisbal, wat de meest verkochte boeken zijn en vertelt over het boekenweekgeschenk wat bij deze boekenweek hoort. Grafisch ontwerper/kunstenaar Marcel Straver komt langs om over zijn werk te vertellen en er is live muziek van zangeres Anita Sanders. 

Verzoekjes welkom bij ‘Love Radio’

Het romantische radioprogramma ‘Love Radio’ op de zondagavond om 21.00 uur nodigt je uit om je favoriete love song als verzoeknummer aan te vragen. Graag met je toelichting voor wie en waarom. Gedichten en persoonlijke boodschappen zijn ook meer dan welkom. Mailen kan naar LoveRadio@radioaalsmeer.nl. ‘Love Radio’ wordt om de week uitgezonden en de volgende is op 22 maart. 

‘Door de Mangel' ontvangt zeilmaker Lobbes

‘Door de Mangel’ ontving maandag Boy Kransen. Sinds eind vorig jaar is hij gestart met Westeinder Health Studio. De 23-jarige wil zich onderscheiden door persoonlijke begeleiding voor zijn klanten. Hij noemde zichzelf gedreven, leergierig en zorgzaam. Dat laatste zit ook wel een beetje in de familie, want tot voorkort kon de jeugd van Aalsmeer regelmatig terecht in ‘Kroeg Kransen’. De volgende schakel aan de Door de Mangel-ketting is Martijn Lobbes. “Hij heeft mij gevraagd voor het kettinggesprek in de krant, nu nodig ik hem uit voor de radio. De zeilmaker is op maandag 16 maart om 19.00 uur de 289e gast. Sinds 2018 produceert hij o.a. bootkappen. Boy wil graag van hem weten hoe hij aan zo’n vaste hand is gekomen. Heb je ook een vraag voor Martijn, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.


Schermen en trampolinespringen bij ‘Young Ones’

In het jeugdprogramma ‘Young Ones’ gaan we op woensdag 18 maart in gesprek met floretschermer Daniel Giacon en ook komen er trampolinespringers van Omnia langs om over hun nieuw te realiseren trampolinecentrum te vertellen. En de razende reporters Iris en Lotte zijn langs geweest bij het nieuwe Funmania. Wat vindt Aalsmeer van dit nieuwe klimparadijs? Met Kai Manders als de nieuwe gastpresentator wordt het weer een gezellig programma tussen 19.00 en 20.00 uur.

 Laatst bewerkt op: 10 maart 2020 07:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Blikopener Radio zendt live uit vanaf de Automotive Campus

Maandag 16 maart zendt ‘Blikopener Radio’ om 18.00 uur live uit vanaf de Automotive Campus in Helmond. Het wekelijkse programma over innovatie is dan te gast bij InMotion, dat onderdeel is van de TU Eindhoven. Dit project heeft een ambitieus doel: in 2023 de beroemde 24 uur van Le Mans … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: