001 -Family
Graffiti workshop van het Cultuurpunt Aalsmeer

Graffiti workshop van het Cultuurpunt Aalsmeer


Geplaatst op: 10 maart 2020

De kinderen die zich hebben opgegeven voor de workshop graffiti spuiten, hebben inmiddels de laatste les gehad. Eerst leerden ze hoe je een ontwerp moet maken en daar gingen de kinderen mee aan de slag. Het ontwerp wordt in zwart wit gemaakt en daarna met de kleuren die je zou willen gebruiken voor het echte spuiten met de spuitbussen. Met bescherming voor de kleren, of met oude kleren aan tegen de spetters uit de spuitbussen, konden de kinderen aan de slag. Als echte professionals werden er mooie “stukken” gespoten. Alles op papier, zodat de mooie eindresultaten mee naar huis genomen konden worden.

Deze lessenserie was van 5 lessen, maar de workshops “muziek”, “dans”, “nieuwe media” en “yoga” zijn nog in volle gang. Op de site van Cultuurpunt Aalsmeer kun je zien wat de lessen allemaal inhouden. De volgende ronde start na de zomervakantie. 

 Laatst bewerkt op: 10 maart 2020 09:41

Bron: Ingezonen stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Graffiti workshop van het Cultuurpunt Aalsmeer

De kinderen die zich hebben opgegeven voor de workshop graffiti spuiten, hebben inmiddels de laatste les gehad. Eerst leerden ze hoe je een ontwerp moet maken en daar gingen de kinderen mee aan de slag. Het ontwerp wordt in zwart wit gemaakt en daarna met de kleuren die je zou … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: