001 -Family

Extra vergadering gemeenteraad op 29 september over rapport DHV


Geplaatst op: 14 september 2011

De gemeenteraad van De Ronde Venen komt donderdag 29 september in een extra raadsvergadering bijeen. Enig onderwerp op de agenda is de behandeling van het rapport van onderzoeksbureau DHV dat vorige week bekend is gemaakt. De vergadering vindt plaats in het gemeentehuis.
Het bureau DHV heeft de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar de grote gemeentelijke projecten. Uit de onderzoeksresultaten die vorige week bekend zijn geworden, blijkt dat het totaal van de grondexploitaties op grote ruimtelijke projecten naar beneden moet worden bijgesteld.

Maandagavond 12 september zijn raadsleden en fractieassistenten tijdens een besloten informatiebijeenkomst door het college en DHV geïnformeerd over de uitkomsten van het onderzoek. Het college had hierom verzocht om raadsleden ruimte te geven vragen te stellen over het rapport om zich op die manier een goed beeld te kunnen vormen over de uitkomsten. Tijdens de avond is besloten een extra openbare raadsvergadering te organiseren waarin de uitkomsten van het DHV-rapport worden besproken. Deze vindt plaats op donderdag 29 september, aanvang 19.30 uur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Extra vergadering gemeenteraad op 29 september over rapport DHV

De gemeenteraad van De Ronde Venen komt donderdag 29 september in een extra raadsvergadering bijeen. Enig onderwerp op de agenda is de behandeling van het rapport van onderzoeksbureau DHV dat vorige week bekend is gemaakt. De vergadering vindt plaats in het gemeentehuis.Het bureau DHV heeft de afgelopen maanden onderzoek gedaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: