001 - Escaperoom aglemeen
Politiehonden gewond en te water bij zoektocht na overval

Politiehonden gewond en te water bij zoektocht na overval


Geplaatst op: 11 maart 2020

Het zat de politiehonden die ingezet werden na een overval in Mijdrecht dinsdagochtend niet mee. Één van de honden raakte te water, de ander gewond.

De speurhonden kwamen naar Mijdrecht nadat een tankstation aan de Bozenhoven was overvallen. De politie kon de twee verdachten snel in de kraag vatte, maar het gebruikte wapen en wat kleding van de daders ontbrak. De honden kwamen naar Mijdrecht in de hoop deze te vinden.

Één van de honden begon op de Midrethstraat, op de plek waar de verdachten zijn aangehouden. Tijdens het speuren belandde de hond in het water. Zijn baasje, de hondengeleider, kon hem snel weer op het droge tillen. De andere speurhond begon bij het tankstation en volgde de route van de verdachten. Tijdens deze tocht heeft de speurneus vermoedelijk in iets scherps gestaan. De hond bloedde hevig en moesten naar een dierenarts.

De zoektocht van de honden heeft helaas niets opgeleverd. Daarom deed de politie dinsdagmiddag nog een oproep aan inwoners van de wijk Proostdijland. Of dat resultaat heeft gehad is nog niet bekend.

 

 Laatst bewerkt op: 11 maart 2020 07:12

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politiehonden gewond en te water bij zoektocht na overval

Het zat de politiehonden die ingezet werden na een overval in Mijdrecht dinsdagochtend niet mee. Één van de honden raakte te water, de ander gewond. De speurhonden kwamen naar Mijdrecht nadat een tankstation aan de Bozenhoven was overvallen. De politie kon de twee verdachten snel in de kraag vatte, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: