VLC

N201 Vinkeveen afgesloten voor zoektocht naar auto te water


Geplaatst op: 13 september 2011

Vinkeveen - Dinsdagavond rond 20.45 uur zag een bestuurder van een auto iets verdachts in op de N201 tussen de Vinkeveense Plassen en belde 112.

De man reed met zijn auto met aanhanger over de N201 richting Mijdrecht toen hij dacht koplampen van een auto te zien in het water. De man kon niet stoppen vanwege zijn lading en belde direct 112. De hulpdiensten rukte massaal uit en begonnen een zoektocht. De N201 werd tijdelijk afgesloten vanaf de A2 tot aan de Herenweg in Vinkeveen.

Ook werd de hulp ingeroepen van de politiehelikopter. Met een warmtebeeldcamera werd gezocht naar een mogelijke auto met inzittenden.

Na een zoektocht van ruim 45 minuten werd besloten om te zoekactie te staken. Er werd niets aangetroffen. Rond 21.45 uur ging de N201 weer open voor het verkeer.

De man had vermoedelijk de brandweerboot aangezien voor een auto. De brandweer was namelijk aan het oefenen op het water langs de N201.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

N201 Vinkeveen afgesloten voor zoektocht naar auto te water

Vinkeveen - Dinsdagavond rond 20.45 uur zag een bestuurder van een auto iets verdachts in op de N201 tussen de Vinkeveense Plassen en belde 112.De man reed met zijn auto met aanhanger over de N201 richting Mijdrecht toen hij dacht koplampen van een auto te zien in het water. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: