001 - Escaperoom aglemeen
Grote verbouwing Albert Heijn Leicester Mijdrecht

Grote verbouwing Albert Heijn Leicester Mijdrecht


Geplaatst op: 12 maart 2020

Albert Heijn aan Leicester 13 sluit zaterdag 21 maart om 15:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt verbouwd en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. De nadruk ligt straks nog meer op vers, lekker en gezond eten. Het afrekenen zal sneller gaan met zelfscankassa’s. De heropening vindt plaats op woensdag 1 april om 11:00 uur, met medewerking van kinderen van de RKBS Hofland en OBS De Eendracht. 

De gezellige buurtwinkel krijgt een geheel nieuwe entree. Binnenin wordt het een stuk ruimer en er komt een groter versaanbod. Supermarktmanager Bouwe van Zwieten: “Onze medewerkers worden nu al opgeleid tot echte specialisten, ‘masters in vers’. We zijn daarmee begonnen in een speciale verstruck die onlangs in Mijdrecht stond geparkeerd. Zo kun je erop rekenen dat je straks in de vernieuwde winkel nog betere informatie over verse producten krijgt, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.”Laatst bewerkt op: 12 maart 2020 06:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote verbouwing Albert Heijn Leicester Mijdrecht

Albert Heijn aan Leicester 13 sluit zaterdag 21 maart om 15:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt verbouwd en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. De nadruk ligt straks nog meer op vers, lekker en gezond eten. Het afrekenen zal sneller gaan met zelfscankassa’s. De heropening vindt plaats … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: