001 -Family
Drukbezochte start verkoop laatste fase de Maricken

Drukbezochte start verkoop laatste fase de Maricken


Geplaatst op: 13 maart 2020

Afgelopen zaterdag 7 maart vond de Start Verkoop van de laatste fase (V) van de Maricken plaats. De bezoekers lieten zich in het verkoopkantoor aan de Marickenlaan in Wilnis uitgebreid informeren over de  ruime gezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en luxe vrijstaande woningen. Inschrijven voor de woningen kan tot 18 maart, 12 uur.

Start verkoop de Maricken fase V

Op zaterdag 7 maart ging het eerste deelplan van 45 woningen van de Maricken fase V in verkoop. Rond 200 bezoekers uit de gemeente en de regio kwamen af op  het nieuwe aanbod. Er is veel te kiezen. De woningen variëren in grootte, architectuurstijl én ligging; wonen op het eiland, aan het water of aan een groene woonstraat.

Het volledige aanbod en alle woninginformatie is te vinden op www.demaricken.nl. Geinteresseerden kunnen zich via deze website tot woensdag 18 maart, 12 uur inschrijven voor een of meer woningen. Of voor meer informatie contact opnemen met Brockhoff Makelaars in Amstelveen.

Nieuwbouwwijk de Maricken

De bijna complete wijk de Maricken ligt tussen Wilnis en Mijdrecht en vlakbij Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter. De Maricken is een gezellige, groene wijk waar mensen uit de omgeving én van buiten zich snel thuis voelen. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen bevinden zich op loop- en fietsafstand. De Vinkeveense Plassen en andere bijzondere natuurgebieden liggen om de hoek. Door de centrale ligging is de Maricken een ideale woonplek voor mensen die werken in (de buurt van) Amsterdam en Utrecht. De Maricken is voor iedereen die onbezorgd wil genieten!


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drukbezochte start verkoop laatste fase de Maricken

Afgelopen zaterdag 7 maart vond de Start Verkoop van de laatste fase (V) van de Maricken plaats. De bezoekers lieten zich in het verkoopkantoor aan de Marickenlaan in Wilnis uitgebreid informeren over de  ruime gezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en luxe vrijstaande woningen. Inschrijven voor de woningen kan tot 18 maart, 12 uur. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: