001 -Family

Zaterdag Film aan de Amstel met Gooische Vrouwen


Geplaatst op: 13 september 2011

Op 17 september a.s. is het weer zover: na afwezigheid van enkele jaren vindt er weer een Film aan de Amstel plaats: een voor alle inwoners van Uithoorn en De Kwakel gratis toegankelijke Openlucht Filmvoorstelling, wederom in Uithoorn Centrum (Oude Dorp, kruising Koningin Julianalaan en Marktplein). De aanvang is ca. 20.00 uur, de voorstelling begint zodra het donker genoeg is buiten (waarschijnlijk rond 20.30 uur).

De Film over de Amstel was in Uithoorn jaren geleden een begrip. Vanaf de Dorpstraat/Marktplein konden bezoekers genieten van een speelfilm die geprojecteerd werd op een groot filmdoek aan de overzijde van de Amstel (in Amstelhoek). Vanwege technische redenen is het projecteren óver de Amstel niet meer mogelijk en dus wordt het scherm verplaatst naar de Uithoornzijde van de Amstel (schuin tegenover het RESMI-pand) maar dat maakt er het plezier niet minder om. Temeer ook omdat de speelfilm "Gooische Vrouwen" wordt vertoond: deze is nog maar pas beschikbaar voor dit soort openbare vertoningen en dus erg actueel.

De Film aan de Amstel wordt mede mogelijk gemaakt door Bouwfonds Ontwikkeling en door ZeemanVastgoed, beiden betrokken bij de ontwikkeling van de Vinckebuurt, door de actieve bewoners van Buurtbeheer Centrum en door de gemeente Uithoorn.

Door plaatselijke regelgeving is het niet toegestaan tijdens deze filmvertoning alcoholische dranken te nuttigen. Echter, voorafgaand en aansluitend aan de vertoning zijn de horecagelegenheden in het Centrum geopend en heten u van harte welkom voor een "Gooisch glasch witte wijn" (of voor een Uithoorns biertje natuurlijk).

De Gooische Vrouwen nodigen alle inwoners van Uithoorn en De Kwakel van harte uit, deze voorstelling te komen bijwonen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag Film aan de Amstel met Gooische Vrouwen

Op 17 september a.s. is het weer zover: na afwezigheid van enkele jaren vindt er weer een Film aan de Amstel plaats: een voor alle inwoners van Uithoorn en De Kwakel gratis toegankelijke Openlucht Filmvoorstelling, wederom in Uithoorn Centrum (Oude Dorp, kruising Koningin Julianalaan en Marktplein). De aanvang is ca. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: