001 -Family
Autokrakers slaan meerdere keren toe in Wilnis

Autokrakers slaan meerdere keren toe in Wilnis


Geplaatst op: 13 maart 2020

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn er meerdere auto's opengebroken in Wilnis. De daders hebben het gemunt op de airbags.

Het was vrijdagochtend flink schrikken voor de auto-eigenaren bij wie er is ingebroken.  Sommige zijruiten lagen aan diggelen terwijl er bij andere via de motorkap is ingebroken en vervolgens de airbags zijn gestolen. Één gezin uit Wilnis is nog eens extra zwaar getroffen; bij hen waren beide auto's doelwit van de krakers en ook vorig jaar waren zij al slachtoffer.

De politie zoekt getuigen van de kraken en roept inwoners op alert te zijn. Zij vragen ook altijd aangifte doen om zo een beter beeld te krijgen van de criminaliteit. Heeft u iets gezien, bel dan met de politie via 0900-8844.Laatst bewerkt op: 13 maart 2020 09:05

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Autokrakers slaan meerdere keren toe in Wilnis

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn er meerdere auto's opengebroken in Wilnis. De daders hebben het gemunt op de airbags. Het was vrijdagochtend flink schrikken voor de auto-eigenaren bij wie er is ingebroken.  Sommige zijruiten lagen aan diggelen terwijl er bij andere via de motorkap is ingebroken en vervolgens de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: