001 - Tuimarkt
Kinderboerderij Boerenvreugd open voor bezoekers

Kinderboerderij Boerenvreugd open voor bezoekers


Geplaatst op: 13 maart 2020

Het bestuur van kinderboerderij Boerenvreugd heeft overleg gehad met de gemeente in verband met het coronavirus. De kinderboerderij blijft open voor publiek. Wel zullen de beheerders het bezoekersaantal in de gaten houden. Mochten er te veel bezoekers op het terrein zijn dan bestaat de mogelijkheid dat de toegang tijdelijk gesloten word. Kinderboerderij Boerenvreugd zal de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten houden. Als er veranderingen zijn in de richtlijnen zal het bestuur in overleg met de gemeente kijken welke maatregelen er op de kinderboerderij genomen moeten worden. Voor actuele informatie adviseert het bestuur de site www.boerenvreugd.nl en facebook in de gaten te houden.  

NL Doet

Net als alle voorgaande jaren zou Boerenvreugd ook deelnemen aan het landelijke NL Doet evenement op 13 en 14 maart. Tijdens het NL Doet weekend wordt er ieder jaar weer heel veel werk verzet op de boerderij. Meerdere vrijwilligers hadden zich al opgegeven om dit weekend de handen uit de mouwen te steken. Het bestuur vindt het jammer maar volgt de oproep van het oranje fonds om het NL Doet evenement af te zeggen. 

 Laatst bewerkt op: 13 maart 2020 11:55

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderboerderij Boerenvreugd open voor bezoekers

Het bestuur van kinderboerderij Boerenvreugd heeft overleg gehad met de gemeente in verband met het coronavirus. De kinderboerderij blijft open voor publiek. Wel zullen de beheerders het bezoekersaantal in de gaten houden. Mochten er te veel bezoekers op het terrein zijn dan bestaat de mogelijkheid dat de toegang tijdelijk gesloten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: