001 - De Baat

Wethouder Verburg bezoekt Stichting Dag van je Leven


Geplaatst op: 13 september 2011

Donderdag 8 september heeft wethouder Ad Verburg een bezoek gebracht aan de ‘feestdag voor gehandicapte mensen' georganiseerd door Stichting Dag van je Leven in de feesttent op het Praamplein. Het was weer één grote happening met veel muziek, dans en een heerlijke lunch gemaakt door de voorzitter Rob Langelaan.

Wethouder Ad Verburg: ‘Ik vind dit een geweldig Aalsmeers initiatief die vele gehandicapten mensen uit de regio de Dag van hun Leven bezorgt.'
De ruim 400 bezoekers van de feestdag kwamen niet alleen uit Aalsmeer maar ook uit de omliggende gemeenten. Zij waren 's morgens opgehaald met de oude bussen van Maarse en Kroon. In de tent was er volop muziek en mocht iedereen meezingen en dansen op zelf aangevraagde nummers. Tijdens deze optredens werd de eerste Award, voor iemand die zich op bijzondere wijze had ingezet voor de Stichting, uitgereikt. De uitreiking werd gedaan door voorzitter Rob Langelaan en wethouder Ad Verburg. Ad Koens en Jolanda Visser waren de eerste winnaars van deze prijs. Zij kregen de Award omdat zij samen geregeld hebben dat Ad Koens geheel belangeloos zijn partyboot ter beschikking stelde voor de Botendag 2011 van Stichting dag voor je Leven.
Na de lunch werd iedereen weer met de mooie bussen naar huis gebracht.

De Stichting Dag van je Leven wil mensen met een lichamelijke en/of een verstandelijke handicap uit de regio Aalsmeer de dag van hun leven bezorgen. De Stichting doet dit onder andere door het mogelijk maken van leuke activiteiten, zoals een botentocht of een feest. De Stichting wil dit realiseren door mensen die ideeën voor originele activiteiten hebben, te helpen deze daadwerkelijk uit te voeren en ze te ondersteunen met kennis, ervaring en middelen. Op deze manier wil de Stichting ervoor zorgen dat goede initiatieven voor mensen met een handicap, het draagvlak krijgen die ze verdienen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Verburg bezoekt Stichting Dag van je Leven

Donderdag 8 september heeft wethouder Ad Verburg een bezoek gebracht aan de ‘feestdag voor gehandicapte mensen' georganiseerd door Stichting Dag van je Leven in de feesttent op het Praamplein. Het was weer één grote happening met veel muziek, dans en een heerlijke lunch gemaakt door de voorzitter Rob Langelaan. Wethouder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: