001 - Escaperoom aglemeen
Restaurants in Vinkeveen sluiten preventief de deuren

Restaurants in Vinkeveen sluiten preventief de deuren


Geplaatst op: 15 maart 2020

Retaurants De Viersprong en De Veensteker in Vinkeveen sluiten preventief de deuren. De Haven stelt partij aannames uit tot in ieder geval begin 10 april. Onderstaand melden de restaurants het volgende op hun Facebookpagina’s: 

BELANGRIJK NIEUWS

"Wij hebben besloten om de restaurants te sluiten vanaf maandag 16 maart voor zolang het weer veilig is om gasten te ontvangen.", is er te lezen.

Gasten die gereserveerd hebben binnen de komende twee weken zijn op de hoogte gebracht van het besluit. Gasten die na die tijd gereserveerd hebben, worden op de hoogte gehouden van ontwikkelingen.

"Het besluit om onze maatschappelijke verantwoording te nemen is gebaseerd op de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus (Corona). Wij willen niet bijdragen aan verspreiding van het virus, niet met 2 gasten en zeker niet met maximaal 100 gasten. Thuis blijven is het advies in vele landen."

De eigenaren vervolgen: "Het valt op door de vele annuleringen dat men de deur niet meer uit wil. Wij hebben dan ook besloten om geen risico te nemen en stellen gezondheid voor onze fantastische medewerkers en onze lieve gasten voorop. Onze gastvrijheid gaat ver, maar op dit punt moeten wij even op de rem trappen."

"Wij gaan achter de schermen door, en verwelkomen u zeer graag weer in betere tijden bij onze mooie bedrijven. Zonnetje erbij, heerlijk op ons prachtige terras met een flesje en een hapje! Via Facebook maken wij bekend wanneer we weer open gaan."


Laatst bewerkt op: 15 maart 2020 14:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Restaurants in Vinkeveen sluiten preventief de deuren

Retaurants De Viersprong en De Veensteker in Vinkeveen sluiten preventief de deuren. De Haven stelt partij aannames uit tot in ieder geval begin 10 april. Onderstaand melden de restaurants het volgende op hun Facebookpagina’s:  BELANGRIJK NIEUWS "Wij hebben besloten om de restaurants te sluiten vanaf maandag 16 maart voor zolang het weer veilig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: