Online bieb De Ronde Venen geopend

Online bieb De Ronde Venen geopend


Geplaatst op: 16 maart 2020

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid om de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan. De Bibliotheek blijft daarom tot en met maandag 6 april gesloten. 

Wij sluiten de Bibliotheek zowel vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om verspreiding tegen te gaan en ook om onze medewerkers en bezoekers te beschermen.

De sluiting geldt in ieder geval tot en met 6 april voor alle vestigingen van de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen. 

Wat betekent dit voor jou?

  • Materialen kun je inleveren via de inleverbus.
  • Gereserveerde materialen kun je niet ophalen, ze blijven staan tot de Bibliotheek weer open is. 
  • Je kunt tijdelijk geen materialen reserveren. 
  • Voor vragen kun je mailen met info@bibliotheekavv.nl
  • De online bibliotheek blijft gewoon open.

Online Bibliotheek

Onze vestigingen zijn gesloten, maar met de online Bibliotheek kan je gelukkig gewoon doorlezen en luisteren. Met ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen en bijna 4.000 luisterboeken is er voor iedereen voldoende keus. 

Download eenvoudig LuisterBieb-app via www.onlinebibliotheek.nl/luisterbieb. We hebben tijdelijk een extra reeks mooie luisterboeken aan de app toegevoegd. Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Ook fijn voor kinderen, zo blijven ze toch bezig, los van hun schermpjes. Nog meer leuke tips voor kinderen staan op www.jeugdbibliotheek.nl: inspiratie voor leuke boeken en allerlei informatie voor spreekbeurten en werkstukken. Voor kinderen die lezen lastig vinden, bijvoorbeeld bij dyslexie en beginnende lezers, is er karaokelezen (luisteren met ondertitels) via www.yoleo.nl. 

En ook al kan je nu geen rijexamen doen, je kunt je wel al voorbereiden. Kijk op www.bibliotheekavv.nl/collectie/digitale-bronnen.html voor onder andere ‘theorie-examen oefenen’ en meer digitale bronnen.

Kijk voor meer tips over de online Bibliotheek op onze website: www.bibliotheekavv.nl.

Lid worden

Wil je de komende tijd gebruik maken van de online Bibliotheek en ben je nog geen lid. Schrijf je dan in via www.bibliotheekavv.nl/lidworden. Na aanmelding ontvang je via de mail je gegevens. 

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid. 

 


Laatst bewerkt op: 16 maart 2020 13:54

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Online bieb De Ronde Venen geopend

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid om de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan. De Bibliotheek blijft daarom tot en met maandag 6 april gesloten.  Wij sluiten de Bibliotheek zowel vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om verspreiding tegen te gaan en ook om onze medewerkers en bezoekers te beschermen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: