001 - Escaperoom aglemeen
Burgemeester bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Burgemeester bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’


Geplaatst op: 17 maart 2020

De wereld is in de ban van het coronavirus. Burgemeester Gido Oude Kotte doet er alles aan om, in overleg met de nodige specialisten, iedereen uit Aalsmeer en Kudelstaart zo goed mogelijk te informeren over de lokale situatie. Hij is woensdag om 19.00 uur te gast bij Sem van Hest en Erik Kreike in het programma ‘Radio Aalsmeer Politiek’. 

Afgelopen vrijdag schoof hij aan bij Ron Leegwater tijdens het ‘Vrijdagavondcafé’ en deed uitgebreid verslag over de uitdagingen waar zijn dorp tegenaan loopt tijdens deze crisistijden. 

Woensdag is het tijd voor een update, waarbij de luisteraars vragen mogen insturen voor de burgemeester. Dit kan naar studio@radioaalsmeer.nl.

De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel, digitaal radiokanaal 868 (Caiway) en via de website www.radioaalsmeer.nl. Je kunt de uitzending ook bekijken via kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort of radioaalsmeer.nl/tv.


Laatst bewerkt op: 17 maart 2020 09:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’

De wereld is in de ban van het coronavirus. Burgemeester Gido Oude Kotte doet er alles aan om, in overleg met de nodige specialisten, iedereen uit Aalsmeer en Kudelstaart zo goed mogelijk te informeren over de lokale situatie. Hij is woensdag om 19.00 uur te gast bij Sem van Hest … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: