001 - Escaperoom aglemeen
Evenement ‘Iedereen doet mee!’ uitgesteld

Evenement ‘Iedereen doet mee!’ uitgesteld


Geplaatst op: 17 maart 2020

Het evenement ‘Iedereen doet mee!’ dat op zaterdag 4 april gehouden zou worden op initiatief van de gemeente, kan vanwege het coronavirus niet doorgaan. De gemeente laat weten dat het evenement op een andere, nog nader te bepalen, datum wordt gehouden.

Wethouder Ria Zijlstra: ,,Het is uiteraard enorm jammer dat we het gratis evenement moeten uitstellen. We moeten nu mensen teleurstellen en dat is nooit leuk. Maar de bestrijding van het coronavirus gaat voor. Onze gezondheid is het belangrijkst. We beloven, samen met onze mede-organisatoren Uithoorn voor Elkaar, het Partcipatieplatform Sociaal Domein, SUB (Stichting Uithoorn in Bedrijf), Crea en de Rabobank, dat van uitstel geen afstel komt.”

 Laatst bewerkt op: 17 maart 2020 11:30

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Evenement ‘Iedereen doet mee!’ uitgesteld

Het evenement ‘Iedereen doet mee!’ dat op zaterdag 4 april gehouden zou worden op initiatief van de gemeente, kan vanwege het coronavirus niet doorgaan. De gemeente laat weten dat het evenement op een andere, nog nader te bepalen, datum wordt gehouden. Wethouder Ria Zijlstra: ,,Het is uiteraard enorm jammer dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: