001 - Escaperoom aglemeen
Wethouder Robert van Rijn bij ‘Vrijdagavondcafé’

Wethouder Robert van Rijn bij ‘Vrijdagavondcafé’


Geplaatst op: 18 maart 2020

Het coronavirus heeft zeer veel gevolgen voor het bedrijfsleven, ook in Aalsmeer. De horeca moest de deuren sluiten, bedrijven stimuleren hun werknemers vanuit huis te werken, maar bij sommige bedrijfstakken is dit onmogelijk. Freelancers hebben het moeilijk, maar zeker ook het MKB en zelfs de grote ondernemingen zoals FloraHolland. 

Aanstaande vrijdagavond tijdens het ‘Vrijdagavondcafé’ gaat wethouder economische zaken Robert van Rijn met programmamaker Ron Leegwater in gesprek over de gevolgen voor de bedrijven in Aalsmeer en Kudelstaart. Hoe gaat het met ze en hoe kan de gemeente hen bijstaan?

Heb je een vraag voor de wethouder? Mailen kan naar studio@radioaalsmeer.nl.

 De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel, digitaal radiokanaal 868 (Caiway) en via de website www.radioaalsmeer.nl. Je kunt de uitzending ook bekijken via kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort of radioaalsmeer.nl/tv. 

 


Laatst bewerkt op: 18 maart 2020 06:48

Bron: Ingezonden stukken - Foto van Ondernemend Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Robert van Rijn bij ‘Vrijdagavondcafé’

Het coronavirus heeft zeer veel gevolgen voor het bedrijfsleven, ook in Aalsmeer. De horeca moest de deuren sluiten, bedrijven stimuleren hun werknemers vanuit huis te werken, maar bij sommige bedrijfstakken is dit onmogelijk. Freelancers hebben het moeilijk, maar zeker ook het MKB en zelfs de grote ondernemingen zoals FloraHolland.  Aanstaande … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: