Terence Visdelicatessen gewoon geopend; gratis haring bij bestelling boven de  €5,-

Terence Visdelicatessen gewoon geopend; gratis haring bij bestelling boven de €5,-


Geplaatst op: 17 maart 2020

Het zijn bizarre en onwerkelijke tijden. Een groot gedeelte van Nederland ligt stil en veel collega-ondernemers hebben de deuren moeten sluiten. De maatregelen van de Nederlandse overheid hebben zo zijn impact op het dagelijks leven in Nederland, maar ook in Mijdrecht. Wij mogen gelukkig wel openblijven, hier zijn wij als startende onderneming heel erg blij mee.

Toch wil ik niet vergeten dat we het met elkaar moeten doen en hier willen wij, van Terence Visdelicatessen graag aan mee doen. Wij geven namelijk een gratis haring weg bij iedere bestelling van boven de €5,-, voor al onze klanten! Kom een gezond visje halen om uw weerstand op peil te houden!

Wel wil ik eenieder erop attenderen dat wij de richtlijnen van de RIVM strikt zullen naleven, geef elkaar dan ook de ruimte, van minimaal 1,5 meter, in de winkel. Ziet u dat er 5 mensen in de winkel staan, wilt u dan buiten even wachten zodat het niet te druk wordt in onze winkel. Wij doen uiteraard ons best om u als klant zo snel mogelijk van dienst te zijn zodat we niet te lang hoeven te wachten. Bij binnenkomst in de winkel hebben wij gezorgd voor desinfecterende handgel waar u de mogelijkheid heeft om uw handen te desinfecteren. Wanneer u met contant geld betaald graag op de balie neerleggen zodat we handcontact vermijden.

Tot slot wensen wij een ieder sterkte in deze nogmaals onwerkelijke tijden en hopen wij dat het virus aan uw deur voorbij gaat.

Terence Visdelicatessen is te vinden op de Pr. Margrietlaan 48 in Mijdrecht.


Laatst bewerkt op: 18 maart 2020 06:54

Bron: Terence Visdelicatessen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Terence Visdelicatessen gewoon geopend; gratis haring bij bestelling boven de €5,-

Het zijn bizarre en onwerkelijke tijden. Een groot gedeelte van Nederland ligt stil en veel collega-ondernemers hebben de deuren moeten sluiten. De maatregelen van de Nederlandse overheid hebben zo zijn impact op het dagelijks leven in Nederland, maar ook in Mijdrecht. Wij mogen gelukkig wel openblijven, hier zijn wij als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: