001 - Escaperoom aglemeen
VeenLanden College introduceert online Eco-Team

VeenLanden College introduceert online Eco-Team


Geplaatst op: 18 maart 2020

Twee docenten van het VeenLanden College zijn een YouTube kanaal gestart om online economielessen aan te bieden. Zo staan ze ook in de Corona tijd, waarin leerlingen thuis moeten blijven, toch nog voor de klas.

De twee docenten, Dayla en Santi, gaan nu verder onder de naam Het Eco-Team. Op Instagram omschrijven zij zichzelf als economie docenten met een missie. ''Hoe kun je jezelf goed voorbereiden op je CE terwijl je thuis zit?! Met behulp van het Eco-team wordt het mogelijk!,, is de lezen op hen fanpagina.

Dinsdagavond kwam de eerste video online. ''Het Eco-Team: Internationale Arbeidsverdeling.'' is de titel van de eerste clip. In deze video leggen zij op een creatieve manier uit wat arbeidsverdeling is. Het fragment werd al snel meer dan honderd keer bekeken.

Wil jij (de lessen van) Dayla en Santi ook volgen? Bezoek dan hen fanpagina op Instagram of bekijk het YouTube kanaal.

 


Laatst bewerkt op: 18 maart 2020 07:36

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VeenLanden College introduceert online Eco-Team

Twee docenten van het VeenLanden College zijn een YouTube kanaal gestart om online economielessen aan te bieden. Zo staan ze ook in de Corona tijd, waarin leerlingen thuis moeten blijven, toch nog voor de klas. De twee docenten, Dayla en Santi, gaan nu verder onder de naam Het Eco-Team. Op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: