001 -Family
Rick FM: zesde uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen

Rick FM: zesde uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen


Geplaatst op: 18 maart 2020

In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Jos Castenmiller. In dit interview kijkt hij vooruit. Wat verwacht hij voor toekomst voor Uithoorn.

Uit het Rick FM-radio-archief een interview over de bussluis die tussen Meerwijk Oost en West aangelegd moest worden en waar zeker niet iedereen het mee eens was.

De BUK'ker; Bekende Uithoornaar of Kwakelaar van de week is Shyla Zoet, opgegroeid in De Kwakel. Ze is zangeres en organisator van o.a. Jazz aan de Amstel


Chris Woerden vertelt in zijn historische column over de gezondheid in de gemeente Uithoorn. Nu hebben we het Corona virus, maar in het verleden hebben meerdere ziektes Uithoon, De Kwakel en Thamen getroffen.

In de rubriek "200 seconden in Uithoorn of De Kwakel" vertelt Jan van Setten,  wat ondernemers in de gemeente Uithoorn moeten doen om te slagen met hun onderneming. Niet ergeren, maar verwonderen is volgens hem de gouden houding.

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze rubriek, dat kan. Maak dan een geluidsopname van 200 seconden waarin u vertelt wie u bent en wat u kwijt wil over Uithoorn, De Kwakel en Thamen. Mail dit met de vermelding van uw contactgegevens naar; uithoorn200@rickfm.nl

Tot slot een gesprek met Cock Lek die vertelt over de totstandkoming van Het Enge Bos in de Kwakelse Polder. 

De muziek in deze uitzending is een selectie uit de gemeente Uithoorn Top 200. Wilt u ook een nummer aanmelden voor deze Top 200 ga dan naar het opgaveformulier op de website.

De uitzending Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen is een samenwerking met de Stichtingen Oud Uithoorn/De Kwakel en De Kwakel Toen & Nu en wordt op woensdag 25 maart herhaald tussen 18.00 en 19.00 uur.

Wilt u ook naar eerdere uitzendingen luisteren ga dan naar de knop Podcasts op de website.


Foto Castenmiller (ANP Historisch Archief)


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rick FM: zesde uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen

In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Jos Castenmiller. In dit interview kijkt hij vooruit. Wat verwacht hij voor toekomst voor Uithoorn. Uit het Rick FM-radio-archief een interview over de bussluis die tussen Meerwijk Oost en West aangelegd moest worden en waar zeker niet iedereen het mee eens was. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: