001 -Family
Kwalitaria Zijdelwaard trakteert woonzorgcentrum Het Hoge Heem op kroketten

Kwalitaria Zijdelwaard trakteert woonzorgcentrum Het Hoge Heem op kroketten


Geplaatst op: 22 maart 2020

Joop en Sandra Vet, eigenaren van Kwalitaria Zijdelwaard, vonden het tijd voor iets positiefs in deze bizarre tijd. Vanmiddag deelden ze namens hun cafetaria daarom 200 kroketten uit aan de ouderen en verzorgers van woonzorgcentrum Het Hoge Heem. Joop: “We willen iedereen op deze manier een hart onder de riem steken.”

Joop: “We leven erg mee met de bewoners die tijdelijk geen bezoek mogen ontvangen. Vreselijk om je familie niet te kunnen zien. Dit vraagt ook veel van de verzorgers. Door ze te trakteren op kroketten willen we laten weten dat we aan ze denken.” De traktatie zelf uitdelen in het woonzorgcentrum was helaas niet mogelijk: “Mensen van buiten worden tijdelijk niet toegelaten, dus we hebben de kroketten bij de deur moeten afgeven. De verzorgers hebben ze vervolgens uitgedeeld.” Volgens Joop viel de traktatie in de smaak: “Het werd erg gewaardeerd en ze waren ons zeer dankbaar.”

Zelf ervaart Kwalitaria Zijdelwaard ook de gevolgen van de coronacrisis. Het zitgedeelte van de cafetaria is tot en met in ieder geval 6 april gesloten. “Gelukkig zijn we nog wel geopend voor bezorgen en afhalen, zodat we onze gasten alsnog van dienst kunnen zijn”, aldus Joop. “We hopen iedereen snel weer, in goede gezondheid, in ons restaurant te kunnen verwelkomen. Take care!”





Laatst bewerkt op: 22 maart 2020 08:02

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kwalitaria Zijdelwaard trakteert woonzorgcentrum Het Hoge Heem op kroketten

Joop en Sandra Vet, eigenaren van Kwalitaria Zijdelwaard, vonden het tijd voor iets positiefs in deze bizarre tijd. Vanmiddag deelden ze namens hun cafetaria daarom 200 kroketten uit aan de ouderen en verzorgers van woonzorgcentrum Het Hoge Heem. Joop: “We willen iedereen op deze manier een hart onder de riem … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: