Sluit je thuis-schooldag af met ‘Let’s Go’ op radio en TV

Sluit je thuis-schooldag af met ‘Let’s Go’ op radio en TV


Geplaatst op: 23 maart 2020

Kinderprogramma ‘Let’s Go’ is terug bij Radio Aalsmeer. Niet een keer per week, maar iedere schooldag met ‘Stay Home’ uitzendingen. Het programma was een tijdje gestopt, maar wordt vanwege de bijzondere situatie waarin we nu zitten weer in het leven geroepen.

Met ‘Let’s Go and Stay Home’ sluit je jouw thuis-schooldag gezellig af. Helaas geen gasten in de studio, maar daar is iets op gevonden... Wat? Nou: vraag je favoriete nummer aan door tijdens de uitzending te bellen naar de studio. Doe een shout out naar vriendjes en vriendinnetjes. Laat een lief berichtje achter voor de mensen die je mist. Maar ook foto’s en filmpjes zijn van harte welkom. Stuur bijvoorbeeld een foto in van de plek waar je je schoolwerk vanuit huis doet. Deze zijn dan weer te zien op het tv-kanaal van Radio Aalsmeer. Natuurlijk zorgen wij ook voor leuke tips voor hoe je het beste thuis kan werken, sporten, creatief kan zijn en de dag doorkomt. 

Dus luister naar ‘Let’s Go and Stay Home’ en doe mee! Dan maken we samen het thuisblijven net wat leuker. En bonus:  je ouders/verzorgers hebben ook even een uurtje voor zichzelf. 

‘Let’s Go’ is iedere schooldag te horen en te zien van 17.00 en 18.00 uur. Kim, Niels en Lennart hebben er zin in. Heb je een foto en/of filmpje dat je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nlLaatst bewerkt op: 23 maart 2020 10:44

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sluit je thuis-schooldag af met ‘Let’s Go’ op radio en TV

Kinderprogramma ‘Let’s Go’ is terug bij Radio Aalsmeer. Niet een keer per week, maar iedere schooldag met ‘Stay Home’ uitzendingen. Het programma was een tijdje gestopt, maar wordt vanwege de bijzondere situatie waarin we nu zitten weer in het leven geroepen. Met ‘Let’s Go and Stay Home’ sluit je jouw … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: