001 - Escaperoom aglemeen
Waverveners zonder water door vrachtwagen in de sloot

Waverveners zonder water door vrachtwagen in de sloot


Geplaatst op: 23 maart 2020

Delen van Waverveen zitten maandagavond zonder water nadat er een vrachtwagen in de sloot is beland. De waterleiding is hierdoor gaan lekken.

Het ging maandagmiddag rond 17:00 uur mis toen een zandwagen op de Proostdijerdwarsweg moest wijken voor een personenauto. De vrachtwagen kwam in de berm terecht en raakte verzakt. De wagen stond muur vast; maar niet veel later kantelde hij de waterkant in.

Tijdens het kantelen is een waterleiding beschadigd. Tientallen huishoudens in Waverveen zitten hierdoor zonder water en het lek kan pas gerepareerd worden nadat de vrachtwagen weer op het droge staat. Dat kan naar verwachting nog uren duren.

De lading zand moest eerst gelost worden voordat het bergingsbedrijf kan gaan takelen. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.Laatst bewerkt op: 23 maart 2020 18:21

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Waverveners zonder water door vrachtwagen in de sloot

Delen van Waverveen zitten maandagavond zonder water nadat er een vrachtwagen in de sloot is beland. De waterleiding is hierdoor gaan lekken. Het ging maandagmiddag rond 17:00 uur mis toen een zandwagen op de Proostdijerdwarsweg moest wijken voor een personenauto. De vrachtwagen kwam in de berm terecht en raakte verzakt. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: