Dagelijks kinderprogramma op radio en tv

Dagelijks kinderprogramma op radio en tv


Geplaatst op: 24 maart 2020

Sinds deze week is dagelijks het kinderprogramma ‘Let’s Go’ terug bij Radio Aalsmeer. Met ‘Let’s Go and Stay Home’ sluit je jouw thuis-schooldag gezellig af. Helaas geen gasten in de studio, maar daar is iets op gevonden... Wat? Nou: vraag je favoriete nummer aan door tijdens de uitzending te bellen naar de studio. Doe een shout out naar vriendjes en vriendinnetjes. Laat een lief berichtje achter voor de mensen die je mist. Maar ook foto’s en filmpjes zijn van harte welkom. Deze zijn dan weer te zien op het tv-kanaal van Radio Aalsmeer. Natuurlijk zorgen programmamakers Kim, Lennart en Niels ook voor leuke tips voor hoe je het beste thuis kan werken, sporten, creatief kan zijn en de dag doorkomt. 

‘Let’s Go’ is iedere schooldag te horen en te zien van 17.00 en 18.00 uur. Heb je een foto en/of filmpje dat je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl  

‘Echt Esther’

Natascha Bakker heeft haar eigen opvoed-coachingpraktijk PUUR, is trainer en mama van twee jonge kinderen. Binnen haar praktijk kijkt ze aan de hand van de hulpvraag wat iedereen nodig heeft. Denk hierbij aan timemanagement voor ouders of individuele coaching. Sinds kort ook: Geboorte in kaart! Dit onderwerp is nog vrij nieuw in Nederland. De start van een baby zegt veel over de behoefte van een kind en volwassenen. Ieders start in het leven is uniek en daarom zal iedere geboorte in kaart uniek zijn. Wil jij daar graag meer over weten? Luister donderdag 26 maart naar de herhaling van deze uitzending. Dit kan overal ter wereld live via www.radioaalsmeer.nl tussen 19:00-20:00 uur. 

Felix van den Horst bij ‘Blikopener Radio’

Welzijn en betrokkenheid van werknemers: voor elke organisatie belangrijk. Hoe kun je dat verbeteren? Start-up Clairify wil dit doen door middel van het optimaliseren van het kantoorklimaat. Esther en Lennart spreken op 30 maart op afstand met mede-oprichter Felix van den Horst. Ze willen weten wat deze inspirerende start-up precies doet, hoe het allemaal is begonnen en wat de toekomstplannen zijn. En deze uitzending komen net als andere uitzendingen weer twee columnisten aan het woord en is er de week van Wilg, waarin technologische nieuwtjes worden besproken.
Maandag 23 maart spraken ze via Skype Rixt Herklots van TheNextWomen, een business-platform dat vrouwen bij elkaar brengt voor inspiratie en samenwerkingen. Ze organiseren o.a. internationale pitch-competities, geven zichtbaarheid aan de 100 meest succesvolle vrouwelijke ondernemers en besteden aandacht aan aanstormend talent.

'Door de Mangel' op herhaling met Cor Hermanns

Door de coronamaatregelen kan het team van ‘Door de Mangel’ momenteel geen gasten ontvangen in de studio. De gasten zijn echter wel de pijlers van het programma. Daarom is besloten voorlopig herhalingen uit te zenden van eerdere uitzendingen. 
Komende maandag is de uitzending met Cor Hermanns terug te horen. Hij was op 6 mei vorig jaar te gast. Cor is geboren in Amstelveen en is 40 jaar werkzaam geweest in de wegenbouw, ook voor de gemeente Aalsmeer. Daarnaast is hij al jaren actief binnen diverse besturen en verzorgt hij rondvaarten door de Bovenlanden. Cor omschreef zichzelf als een bruggenbouwer, oplossingsgericht en mensen-mens. Wat hij verder te vertellen heeft, hoor je maandag 30 maart om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Mattheus Passion bij ‘Intermezzo’

Op maandag 30 maart verzorgt Sem van Hest het klassieke radioprogramma van Radio Aalsmeer: ‘Intermezzo’. Doordat de Mattheus Passion van J.S. Bach niet in kerken of concertzalen kan worden beluisterd in deze vastentijd, zullen delen ervan te horen zijn op Radio Aalsmeer, uitgevoerd door het Amsterdamse Barok Orkest olv Ton Koopman.

Kinderburgemeester bij ‘Young Ones’

In het jeugdprogramma ‘Young Ones’ komt woensdag 1 april tussen 19.00 en 20.00 uur kinderburgemeester Berber Veldkamp aan het woord. Hoe beleeft zij deze periode thuis en hoe gaat het met haar campagne? Ook wordt er gesproken met het Wellantcollege De Groenstrook hoe zij les geven aan de leerlingen en belt Jonas met een aantal scholieren hoe school ‘op afstand’ gaat en of ze zich nog vermaken. 


Laatst bewerkt op: 24 maart 2020 19:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dagelijks kinderprogramma op radio en tv

Sinds deze week is dagelijks het kinderprogramma ‘Let’s Go’ terug bij Radio Aalsmeer. Met ‘Let’s Go and Stay Home’ sluit je jouw thuis-schooldag gezellig af. Helaas geen gasten in de studio, maar daar is iets op gevonden... Wat? Nou: vraag je favoriete nummer aan door tijdens de uitzending te bellen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: