001 - Escaperoom aglemeen
Vinkefest afgelast vanwege Corona

Vinkefest afgelast vanwege Corona


Geplaatst op: 25 maart 2020

Vinkefest, hét feest van Vinkeveen zal helaas niet doorgaan tijdens Pinksteren dit jaar. In verband van Corona heeft de regering gesteld dat evenementen en samenzijn van volk niet mogelijk is tot tenminste 1 juni aanstaande. 

De organisatie betreurt het natuurlijk, maar is uiterst begripvol voor deze beslissing. Er wordt door de organisatie en de gemeente gekeken naar een alternatieve datum.  

Voor een ieder die al tickets heeft, de tickets blijven geldig voor de volgende editie Vinkefest.  Verder zal er via facebook gecommuniceerd worden over de laatste ontwikkelingen. Volg Vinkefest dus op facebook om op de hoogte te blijven.  Laatst bewerkt op: 25 maart 2020 15:05

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkefest afgelast vanwege Corona

Vinkefest, hét feest van Vinkeveen zal helaas niet doorgaan tijdens Pinksteren dit jaar. In verband van Corona heeft de regering gesteld dat evenementen en samenzijn van volk niet mogelijk is tot tenminste 1 juni aanstaande.  De organisatie betreurt het natuurlijk, maar is uiterst begripvol voor deze beslissing. Er wordt door de organisatie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: