001 - Escaperoom aglemeen
Papierinzameling Vinkeveen verschoven

Papierinzameling Vinkeveen verschoven


Geplaatst op: 27 maart 2020

De inzameling van oud-papier in Vinkeveen gaat zaterdag 28 maart niet door. Daarvoor in de plaats wordt het papier op woensdag 1 april opgehaald. Zorg ervoor dat uw papiercontainer vóór 7.30 uur aan de weg staat.

Gebruikers van de app Afvalwijzer bij wie zaterdag de 28e het papier zou worden opgehaald, krijgen automatisch een bericht over de gewijzigde ophaaldatum. Gebruikers van de app Afvalwijzer zien ook de nieuwe ophaaldatum in de app als zij deze even afsluiten en weer opnieuw opstarten. De gratis app Afvalwijzer is via de App Store of Play Store of downloaden.

De datum is gewijzigd om eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen en vrijwilligers te beschermen. Op woensdag 1 april wordt het papier in Vinkeveen opgehaald door medewerkers van Remondis. Daarbij zijn geen vrijwilligers actief.


Laatst bewerkt op: 27 maart 2020 09:18

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Papierinzameling Vinkeveen verschoven

De inzameling van oud-papier in Vinkeveen gaat zaterdag 28 maart niet door. Daarvoor in de plaats wordt het papier op woensdag 1 april opgehaald. Zorg ervoor dat uw papiercontainer vóór 7.30 uur aan de weg staat. Gebruikers van de app Afvalwijzer bij wie zaterdag de 28e het papier zou worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: