001 - Escaperoom aglemeen
Kleine wensen voor kwetsbare mensen in De Ronde Venen

Kleine wensen voor kwetsbare mensen in De Ronde Venen


Geplaatst op: 27 maart 2020

Wensstichting Oppepper4all uit Abcoude brengt normaal gesproken wensen in vervulling voor terminaal of chronisch zieke mensen. In deze coronatijd verbreden zij hun boodschap en pakken het lokaal/regionaal aan.

Het zijn bizarre tijden. Als je samen met je gezin bent en je jezelf goed kunt redden ondanks alle onzekerheden, is het te doen! Liefde en saamhorigheid slepen ons door deze situatie heen... Toch zijn er ook mensen die nu afgesloten zijn van de wereld. Door hun kwetsbaarheid zijn zij bijvoorbeeld zelf niet in staat boodschappen te doen, of hebben zij weinig of geen contact met de buitenwereld.

Wensstichting Oppepper4all wil helpen door kleine wensen van kwetsbare mensen in de Ronde Venen vervullen. U kunt hen helpen om dat te verwezenlijken, door:

1 Tegelijkertijd met uw eigen boodschappen ook een boodschap te doen voor een kwetsbaar mens die dat zelf niet kan.
2 Te bellen, FaceTimen, of Skypen met iemand die bijna geen mens spreekt in deze weken.
3 Een kleine reparatie te doen voor een kwetsbaar iemand die dat zelf niet kan. Alles natuurlijk met de gepaste afstand van 1,5 meter.

Wilt u een bijdrage leveren middels één van bovenstaande acties, ga dan naar www.oppepper4all.nl/vrijwilligers/aanmeldingsformulier of bel 0294-777728. Het wensteam staat klaar om de doeners en de vragers te matchen.

 Wilt u een wens doen? Schroom niet!

Bent u of kent u iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Geef dan een wens door via e-mail info@oppepper4all.nl of bel  0294-777728.

Wie je een eenmalige bijdrage wil doen van 3 euro, kan een SMS sturen naar: 4333


Laatst bewerkt op: 27 maart 2020 11:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kleine wensen voor kwetsbare mensen in De Ronde Venen

Wensstichting Oppepper4all uit Abcoude brengt normaal gesproken wensen in vervulling voor terminaal of chronisch zieke mensen. In deze coronatijd verbreden zij hun boodschap en pakken het lokaal/regionaal aan. Het zijn bizarre tijden. Als je samen met je gezin bent en je jezelf goed kunt redden ondanks alle onzekerheden, is het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: