De Vinken A1 wint van EKVA A2


Geplaatst op: 13 september 2011

Onder toeziend oog van de nieuwe sponsor Makelaardij Witte wint De Vinken A1 van het A2 team van EKVA- C1000 Verschuren.
Het is 10 September en de shirtsponsor is aanwezig om persoonlijk kennis te maken met De Vinken A1.
Er word een foto genomen en natuurlijk staat er een wedstrijd te wachten, dit keer tegen EKVA/C1000 Verschuren A2. Namens makelaardij Witte is Arnold de Groot gearriveerd om de wedstrijd te bekijken.

Opdrachten
De equipe van Makelaardij Witte kreeg de opdracht om druk uit te oefenen op de tegenstanders. Eén van de opdrachten was ook om heer heer en dame dame te spelen, met afwisselend aanvalsspel. Al snel nam het team van Makelaardij Witte het heft in handen. De Vinken A1, dat ook al zijn eerste wedstrijd won, was gebrand op een goed resultaat. De ruststand werd 6-4 in het voordeel van de Vinkeveners.

Wel moesten het verdedigend beter gaan, want de tegenstanders konden vrij gemakkelijk aanleggen voor het afstandsschot en daarmee ook doeltreffend zijn. Na rust werd deze taak beter uitgevoerd en de A1 bleef scoren, al werden er ook wel wat doorloopballen gemist.
De sponsor heeft met tevredenheid gekeken naar De Vinken A1. Het spel zag er bij vlagen erg leuk uit. Natuurlijk moeten de jeugdspelers nog groeien in het samenspel, maar daar hebben de coaches Stokhof en Sintnicolaas alle vertrouwen in. Uiteindelijk kwam De Vinken op een 14-8 zege uit en met tevredenheid werden weer twee punten aan het totaal bijgeschreven.

De doelpuntenmakers waren: Jelle Mul 4 , Nicky Kroon 3 , Eva Hemelaar 2 , Pascal Hoogeboom 2 , Mark de Haan 1, Nelly Huizinga 1 en Annick Stokhof 1.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken A1 wint van EKVA A2

Onder toeziend oog van de nieuwe sponsor Makelaardij Witte wint De Vinken A1 van het A2 team van EKVA- C1000 Verschuren.Het is 10 September en de shirtsponsor is aanwezig om persoonlijk kennis te maken met De Vinken A1.Er word een foto genomen en natuurlijk staat er een wedstrijd te wachten, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: