001 - Escaperoom aglemeen

Maak kans om 250 euro te winnen - #AfstandHoudenVriend!


Geplaatst op: 29 maart 2020

Verschrikkelijk he? De Corona crisis! Wereldwijd hebben mensen last van dit vreselijke virus. Zoals je misschien weet zijn er afgelopen maandag nieuwe maatregelen in Nederland getroffen tegen de verspreiding. Ook jongeren zullen zich hier aan moeten houden. Van jongeren wordt gevraagd rekening te houden met de ouderen en zwakkeren in de samenleving.

Jongerenwerk De Ronde Venen daagt daarom jongeren (uit de gemeente De Ronde Venen, tussen de 12 en 16 jaar oud) uit om in een video te laten zien hoe zij de verspreiding van Corona tegen gaan en hoe ze dus omgaan met alle nieuwe regels. Jij kunt met jouw video andere jongeren inspireren!

Wij willen graag zien hoe jullie met deze crisis omgaan en loven daarom beloningen uit voor de beste drie video's! Gebruik de hashtag #afstandhoudenvriend. Je kunt de video's appen naar jongerenwerker Mark van Breukelen op 0651053266 of bijvoorbeeld met wetransfer.comnaar m.vanbreukelen@stdb.nl. Zet in je bericht je naam en leeftijd en woonplaats. De winnaars worden na 5 april bekend gemaakt!

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Maak kans om 250 euro te winnen - #AfstandHoudenVriend!

Verschrikkelijk he? De Corona crisis! Wereldwijd hebben mensen last van dit vreselijke virus. Zoals je misschien weet zijn er afgelopen maandag nieuwe maatregelen in Nederland getroffen tegen de verspreiding. Ook jongeren zullen zich hier aan moeten houden. Van jongeren wordt gevraagd rekening te houden met de ouderen en zwakkeren in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: