Karwei

Mantelzorgsalon 26 september Linedance


Geplaatst op: 13 september 2011

Iedere laatste maandag van de maand wordt er door het Steunpunt Mantelzorg een mantelzorgsalon georganiseerd voor mantelzorgers uit De Ronde Venen.

Tijdens de mantelzorgsalon van 26 september gaat u onder begeleiding van ervaren linedancers, solodansen met andere mantelzorgers op typische Country muziek en wordt u een aantal eenvoudige basispassen geleerd. Linedancing is een gezonde vorm van bewegen, een rustgevende ontspanning en gewoon leuk om te doen. Het belooft een gezellige salon te worden met muziek en lekkernijen, waarbij het plezier met elkaar en even weg van de zorgen het belangrijkste is.

Let op! Dit keer vindt de salon plaats in De Fabriek (het voormalige JC Allround aan de Rondweg 1a Mijdrecht), van 13.30 - 15.30 uur. Denkt u aan makkelijk zittende kleding en schoenen. U kunt zich vooraf opgeven bij St. De Baat, telefoonnummer (0297) 230 280, of per e-mail e.smit@stichtingdebaat.nl

Mocht het lastig zijn om van huis te gaan, dan kunt u contact opnemen met het Servicepunt, telefoonnummer (0297) 587 600. Zij kunnen met u kijken naar een mogelijke oplossing.

Tijdens de mantelzorgsalon van 31 oktober gaan we een herfststukje maken. Deze bijeenkomst vindt weer plaats in de Buurtkamer (G. van Aemstelstraat 5 te Mijdrecht) van 13.30 - 15.30 uur.

Zie voor meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg www.stichtingdebaat.nl/steunpunt-mantelzorg.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorgsalon 26 september Linedance

Iedere laatste maandag van de maand wordt er door het Steunpunt Mantelzorg een mantelzorgsalon georganiseerd voor mantelzorgers uit De Ronde Venen. Tijdens de mantelzorgsalon van 26 september gaat u onder begeleiding van ervaren linedancers, solodansen met andere mantelzorgers op typische Country muziek en wordt u een aantal eenvoudige basispassen geleerd. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: