Bestelbus in lichterlaaie op parkeerplaats Wilnis

Bestelbus in lichterlaaie op parkeerplaats Wilnis


Geplaatst op: 31 maart 2020

In Wilnis is een auto vannacht helemaal uitgebrand. Het voertuig stond op een parkeerplaats aan de Kastelein midden in een woonwijk.

De brandweer werd rond 1.00 uur gealarmeerd en zag bij aankomst dat de vlammen al uit het voertuig sloegen. De auto was niet meer te redden en buurtbewoners probeerden alle andere auto's van de parkeerplaats te rijden om overslag te voorkomen. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Het is de tweede auto in korte tijd die in vlammen op gaat op de Kastelein in Wilnis. Vorig jaar September sloegen er ook al vlammen uit een bestelbus van dezelfde eigenaar. Deze bestelbus stond ook nog maar 17 dagen op zijn naam.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de felle brand en sluit brandstichting niet uit. Ze verzoeken getuigen dringend contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 31 maart 2020 06:59

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bestelbus in lichterlaaie op parkeerplaats Wilnis

In Wilnis is een auto vannacht helemaal uitgebrand. Het voertuig stond op een parkeerplaats aan de Kastelein midden in een woonwijk. De brandweer werd rond 1.00 uur gealarmeerd en zag bij aankomst dat de vlammen al uit het voertuig sloegen. De auto was niet meer te redden en buurtbewoners probeerden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: