001 -Family
Jongerenwerk Uithoorn lanceert online platform

Jongerenwerk Uithoorn lanceert online platform


Geplaatst op: 31 maart 2020

“Blijf binnen” is de boodschap van Uithoornaars in de nieuwe video die op maandag 30 maart is uitgebracht door jongerenwerk Uithoorn. En met deze video wordt het nieuwe online platform “Young Uithoorn” op Instagram gelanceerd. Jongerenwerkers van Videt en Streetcornerwork slaan de handen ineen en willen de jongeren in Uithoorn via deze weg motiveren, inspireren en ondersteunen in deze spannende tijden, maar ook erna.  

Nu er geen groepsbijeenkomsten mogelijk zijn vanwege de maatregelen tegen het COVID-19 virus, betekent het ook geen activiteiten de komende tijd. Om ervoor te zorgen dat jongeren naast hun schoolwerk en het gamen toch een beetje actief blijven, hebben de jongerenwerkers een programma met online activiteiten bedacht. Door middel van foto’s, filmpjes, live-uitzendingen en workshops worden de jongeren aangemoedigd om mee te doen. Vanaf maandag 30 maart worden de eerste activiteiten bekend gemaakt via het Instagram account van Young Uithoorn. “Als je ideeën hebt voor online activiteiten mag je deze in de comments plaatsen op Instagram. Wij horen het graag van je!” 

Word lid van de Young Uithoorn Crew 

Heb je als jongere ideeën voor activiteiten na de quarantainetijd? Wil jij bijvoorbeeld een filmavond, een jongerendebat of een feest organiseren? Dan kun je lid worden van de crew van Young Uithoorn, en gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.  

Vragen of ideeën? 
Heb je vragen of ideeën? Bel of app met één van onze jongerenwerkers via telefoonnummer: 06 40 77 08 61 of 06 52 77 04 94 

 Laatst bewerkt op: 31 maart 2020 17:11

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongerenwerk Uithoorn lanceert online platform

“Blijf binnen” is de boodschap van Uithoornaars in de nieuwe video die op maandag 30 maart is uitgebracht door jongerenwerk Uithoorn. En met deze video wordt het nieuwe online platform “Young Uithoorn” op Instagram gelanceerd. Jongerenwerkers van Videt en Streetcornerwork slaan de handen ineen en willen de jongeren in Uithoorn via deze weg motiveren, inspireren en ondersteunen in deze spannende tijden, maar ook erna.   Nu er geen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: