001 - Escaperoom aglemeen
Dagelijks Aalsmeers kinderprogramma op radio en tv

Dagelijks Aalsmeers kinderprogramma op radio en tv


Geplaatst op: 31 maart 2020

Ook deze week kan je weer iedere schooldag om 17.00 uur luisteren naar ‘Let’s Go en Stay Home’. Kim, Lennart en Niels zorgen voor een gezellig uurtje met leuke onderwerpen en vrolijke muziek. En het leuke is dat je er niet alleen naar kan luisteren maar je het programma ook via je tv of computer kan volgen. Er komen videoclips en filmpjes voorbij van o.a. Muziekjuf Maartje, Team Sportservice Aalsmeer en we sluiten de week af met een magisch filmpje van Roy en Justin Huiskens. Zij waren afgelopen vrijdag te zien in de uitzending en vertelden over waar zij zich nu allemaal mee bezig houden nu ze thuis zijn. Zo maken ze iedere week voor ‘Let’s Go’ een filmpje met Streetmagic. 

Cultuurpunt Weektip
Ook het Cultuurpunt Aalsmeer helpt mee aan het programma. Iedere week verzorgen zij een weektip, een opdracht waar jij de hele week mee aan de slag kan gaan. En deze week staat die in het teken van het Cultureel Talent in de gemeente Aalsmeer.  Hierbij sluiten ze aan bij de speciale editie die geopend is door de Muziekwedstrijd! Daarom roepen ze iedereen van 4 tot en met 19 jaar op om mee te doen. Je kunt met alle soorten muziek en ieder instrument meedoen. Zingen mag ook. Upload een filmpje van jezelf of met anderen via de site en gratis app en doe mee. Check www.demuziekwedstrijd.nl voor meer informatie en meedoen kan tot 1 mei. Stuur je filmpje ook door naar info@cultuurpuntaalsmeer.nl en letsgo@radioaalsmeer.nl met als onderwerp, ‘de muziek wedstrijd’. Dan zorgen zij dat je filmpje lokaal ook gezien wordt.

Natuurlijk hebben ze bij ‘Let’s Go’ ook nog steeds jouw hulp nodig. Vraag je favoriete nummer aan door tijdens de uitzending te bellen naar de studio. Doe een shout out naar vriendjes en vriendinnetjes. Laat een lief berichtje achter voor de mensen die je mist. Maar ook foto’s en filmpjes zijn van harte welkom. Mailen kan naar letsgo@radioaalsmeer.nl

 Laatst bewerkt op: 31 maart 2020 15:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dagelijks Aalsmeers kinderprogramma op radio en tv

Ook deze week kan je weer iedere schooldag om 17.00 uur luisteren naar ‘Let’s Go en Stay Home’. Kim, Lennart en Niels zorgen voor een gezellig uurtje met leuke onderwerpen en vrolijke muziek. En het leuke is dat je er niet alleen naar kan luisteren maar je het programma ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: