001 -Family
Gemeentehuis De Ronde Venen alleen in de ochtenden open

Gemeentehuis De Ronde Venen alleen in de ochtenden open


Geplaatst op: 31 maart 2020

Gemeente De Ronde Venen past de openingstijden van het gemeentehuis aan. Vanaf donderdag 2 april is het gemeentehuis in Mijdrecht op doordeweekse dagen tot 12.30 uur open. Alleen bezoekers met een afspraak kunnen op het gemeentehuis langskomen. Telefonisch blijft de gemeente op de gebruikelijke openingstijden bereikbaar. De openingstijden van de afvalbrengstations veranderen ook niet.

De openingstijden van het gemeentehuis worden aangepast in verband met het coronavirus, voor de veiligheid van inwoners en medewerkers. De aanpassingen zijn in lijn met de landelijke maatregelen om zoveel mogelijk thuis te blijven. 

In het gemeentehuis zijn voorzieningen aangebracht om te zorgen dat iedereen minimaal 1,5 meter afstand tot anderen kan aanhouden. 

Gemeentehuis open voor bezoekers met een afspraak 

Uiteraard is de gemeente inwoners in geval van spoed nog graag van dienst. De gemeente is hiervoor telefonisch bereikbaar via 0297 29 1616.

Een inwoner die niet in de ochtend kan komen – bijvoorbeeld omdat hij of zij een cruciaal beroep heeft – kan telefonisch contact opnemen om te kijken of een individuele afspraak mogelijk is. 

Digitale dienstverlening via www.derondevenen.nl 

Veel zaken met de gemeente zijn online te regelen. Denk aan het doorgeven van een verhuizing, het aanvragen van een uittreksel of het doen van een geboorteaangifte. 

Telefonische openingstijden 

Telefonisch blijft de gemeente, óók voor zaken die geen spoed hebben, bereikbaar volgens de gebruikelijke tijden: van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.


Laatst bewerkt op: 31 maart 2020 17:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeentehuis De Ronde Venen alleen in de ochtenden open

Gemeente De Ronde Venen past de openingstijden van het gemeentehuis aan. Vanaf donderdag 2 april is het gemeentehuis in Mijdrecht op doordeweekse dagen tot 12.30 uur open. Alleen bezoekers met een afspraak kunnen op het gemeentehuis langskomen. Telefonisch blijft de gemeente op de gebruikelijke openingstijden bereikbaar. De openingstijden van de afvalbrengstations … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: