001 - Escaperoom aglemeen
Ervaar het zelf : Xsensible Stretchwalker bij Smit schoenen

Ervaar het zelf : Xsensible Stretchwalker bij Smit schoenen


Geplaatst op: 1 april 2020

Xsensible Stretchwalker

De Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka zag als eerste dat het oeroude Japanse sandaalconcept vertaald kon worden naar een moderne schoen samen met hem ontwikkelden het Nederlandse bedrijf Nimco de Xsensible Stretchwalker. Een stijlvolle schoen met een uniek balanspunt in het midden van de zool. Dit balanspunt zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. 

Ervaar het zelf!

De Stretchwalker is een schoen die u blij maakt. Geen stijve , pijnlijke of vermoeide voeten meer, dankzij de ultieme combinatie van balans en demping. Ook geschikt voor reumatische klachten en mensen met diabetes  en voor iedereen die van prachtige schoenen houdt die heerlijk lopen. Naadloos gevoerd en in verschillende modellen verkrijgbaar.

Vrijdag 3 april en zaterdag 4 april kunt u ze zelf komen uit testen bij Smit schoenen door op de testparen een uurtje buiten te lopen en zelf te ervaren hoe fantastisch deze schoenen zitten. Ze zijn er zowel voor de dames als voor de heren.

U vindt Smit schoenen aan de Dorpsstraat 39 in MijdrechtLaatst bewerkt op: 1 april 2020 08:55

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ervaar het zelf : Xsensible Stretchwalker bij Smit schoenen

Xsensible Stretchwalker De Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka zag als eerste dat het oeroude Japanse sandaalconcept vertaald kon worden naar een moderne schoen samen met hem ontwikkelden het Nederlandse bedrijf Nimco de Xsensible Stretchwalker. Een stijlvolle schoen met een uniek balanspunt in het midden van de zool. Dit balanspunt zorgt voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: