001 - Escaperoom aglemeen
Uithoorn tevreden over uitvoering Wet maatschappelijke ondersteuning)?

Uithoorn tevreden over uitvoering Wet maatschappelijke ondersteuning)?


Geplaatst op: 1 april 2020

Binnenkort worden inwoners van Uithoorn die gebruikmaken van een Wmo-regeling uitgenodigd voor het jaarlijkse cliëntervaringsonderzoek. “Met uw ervaringen kunnen wij de ondersteuning beter laten aansluiten op uw behoefte,” aldus een beleidsmedewerker van de gemeente.

De gemeente helpt inwoners die moeite hebben om staande te blijven in het dagelijks leven. Of die niet kunnen meedoen aan activiteiten buiten de deur. De basis voor  deze ondersteuning is de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Doet u mee?

De beleidsambtenaar legt uit: “Wie in 2019 gebruikmaakte van een Wmo-ondersteuning, dan krijgt u begin april de jaarlijkse enquête toegestuurd. Waar bent u tevreden over? Wat kan er beter? Deel uw ervaring met ons, zodat wij weten onze hoe ondersteuning het best aansluit op uw behoefte. U kunt de vragen schriftelijk en online invullen. Alvast bedankt voor uw medewerking.”

 


Laatst bewerkt op: 1 april 2020 19:57

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoorn tevreden over uitvoering Wet maatschappelijke ondersteuning)?

Binnenkort worden inwoners van Uithoorn die gebruikmaken van een Wmo-regeling uitgenodigd voor het jaarlijkse cliëntervaringsonderzoek. “Met uw ervaringen kunnen wij de ondersteuning beter laten aansluiten op uw behoefte,” aldus een beleidsmedewerker van de gemeente. De gemeente helpt inwoners die moeite hebben om staande te blijven in het dagelijks leven. Of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: