Buurtkamer Mijdrecht geeft maaltijden uit

Buurtkamer Mijdrecht geeft maaltijden uit


Geplaatst op: 2 april 2020

Aangezien onze Buurtkamers tijdens de corona crisis gesloten zijn, zijn de vrijwilligers op zoek naar alternatieven. In navolging van het initiatief van Buurtkamer Wilnis, gaat nu ook Buurtkamer Mijdrecht maaltijden verstrekken aan de bezoekers. Elke dinsdag wordt er gekookt. U kunt zich aanmelden bij Monique via 06-15 35 80 80. De maaltijden bestaan uit een voor- en een hoofdgerecht. Ze zijn op te halen bij de Buurtkamer, G. van Aemstelstraat 5, of worden ze thuis gebracht in Mijdrecht. Wij vragen u om alleen de maaltijden af te komen halen als u zelf gezond bent. Anders brengen we de maaltijden graag bij u thuis. Uiteraard bij het afhalen voldoende afstand van elkaar houden.

Niet alleen bezoekers van de Buurtkamer, maar ook andere ouderen die graag gebruik willen maken van deze maaltijden zijn welkom.  

Voor meer vragen over onderlinge hulp kan u terecht bij de servicepunten 0297- 587 600 of bij Tympaan-De Baat 0297-230 280. Of op de website www.tympaan-debaat.nl of op www.coronahulp-derondevenen.nl 

 


Laatst bewerkt op: 2 april 2020 19:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Buurtkamer Mijdrecht geeft maaltijden uit

Aangezien onze Buurtkamers tijdens de corona crisis gesloten zijn, zijn de vrijwilligers op zoek naar alternatieven. In navolging van het initiatief van Buurtkamer Wilnis, gaat nu ook Buurtkamer Mijdrecht maaltijden verstrekken aan de bezoekers. Elke dinsdag wordt er gekookt. U kunt zich aanmelden bij Monique via 06-15 35 80 80. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: