001 - Escaperoom aglemeen
Toch paasactiviteit kinderboerderij Boerenvreugd

Toch paasactiviteit kinderboerderij Boerenvreugd


Geplaatst op: 2 april 2020

Het traditionele paasfeest op kinderboerderij Boerenvreugd kan helaas niet doorgaan. Maar de vrijwilligers hebben een leuk alternatief bedacht waaraan iedereen mee kan doen in de leeftijd van 0 tot 100+ jaar.

De opdracht is om thuis een paasei te maken. Dit kan door te tekenen, schilderen, plakken, knippen, bakken, haken, verzin het maar. Maak een foto van  het paasei  en stuur de foto voor 14 april naar bestuur@boerenvreugd.nl   Vergeet niet in de mail voor- en achternaam, leeftijd en mailadres te vermelden.

Er zijn 4 leeftijdscategorieën.  Voor iedere categorie is er een prijs voor het  meest mooie en originele paasei.  De categorieën zijn:

0 tot 7 jaar
7 tot 13 jaar
13 tot 18 jaar
18 jaar en ouder

De week na pasen gaan de vrijwilligers kijken wie er in de prijzen is gevallen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht maar de uitslag zal ook op facebook gepresenteerd worden en daar zullen ook alle inzendingen terug te zien zijn. Als de boerderij weer open mag voor publiek zal de prijsuitreiking plaatsvinden op de boerderij aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer.Laatst bewerkt op: 2 april 2020 19:44

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toch paasactiviteit kinderboerderij Boerenvreugd

Het traditionele paasfeest op kinderboerderij Boerenvreugd kan helaas niet doorgaan. Maar de vrijwilligers hebben een leuk alternatief bedacht waaraan iedereen mee kan doen in de leeftijd van 0 tot 100+ jaar. De opdracht is om thuis een paasei te maken. Dit kan door te tekenen, schilderen, plakken, knippen, bakken, haken, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: