001 - Escaperoom aglemeen
Papierinzameling Mijdrecht verschoven

Papierinzameling Mijdrecht verschoven


Geplaatst op: 2 april 2020

De inzameling van oud-papier in Mijdrecht gaat zaterdag 4 april niet door. Daarvoor in de plaats wordt het papier op donderdag 9 april opgehaald. Zorg ervoor dat uw papiercontainer vóór 7.30 uur aan de weg staat.

Gebruikers van de app Afvalwijzer bij wie zaterdag de 4e het papier zou worden opgehaald, krijgen automatisch een bericht over de gewijzigde ophaaldatum. Gebruikers van de app Afvalwijzer zien ook de nieuwe ophaaldatum in de app als zij deze even afsluiten en weer opnieuw opstarten. De gratis app Afvalwijzer is via de App Store of Play Store of downloaden.

De datum is gewijzigd om eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen en vrijwilligers te beschermen. Op donderdag 9 april wordt het papier in Vinkeveen opgehaald door medewerkers van Remondis. Daarbij zijn geen vrijwilligers actief.


Laatst bewerkt op: 2 april 2020 19:23

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Papierinzameling Mijdrecht verschoven

De inzameling van oud-papier in Mijdrecht gaat zaterdag 4 april niet door. Daarvoor in de plaats wordt het papier op donderdag 9 april opgehaald. Zorg ervoor dat uw papiercontainer vóór 7.30 uur aan de weg staat. Gebruikers van de app Afvalwijzer bij wie zaterdag de 4e het papier zou worden opgehaald, krijgen automatisch een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: