HandjeHelpen
Vinkevener Joris Klokkers start met radioprogramma op WILD FM Hitradio

Vinkevener Joris Klokkers start met radioprogramma op WILD FM Hitradio


Geplaatst op: 3 april 2020

De Vinkeveense radio-dj Joris Klokkers start maandag 6 april bij de regionale zender WILD FM Hitradio met zijn eigen radioprogramma. Op de hitzender zal hij 5 avonden per week te horen zijn.

De Vinkevener begon in 2012 op zijn 13e bij de lokale omroep RTV Ronde Venen (voorheen Midpoint FM) en maakte in 2017 de overstap naar Talpa Network waar hij een radioprogramma presenteerde op het online talenten platform XM - The Talent Station. Inmiddels is hij ook werkzaam als producer bij Radio 538 (onderdeel van Talpa Network) waar hij onder andere met dj’s als Niek van der Bruggen, Wietze de Jager en Barend van Deelen samenwerkt.

Joris is erg blij met zijn overstap. Joris: “toen ik in contact kwam met de programma directeuren van WILD FM begonnen m’n handen te jeuken. De tijd bij XM was super maar ik was toe aan een volgende stap en WILD FM is een ideale plek om me verder te ontwikkelen als allround radio en podcast maker, want uiteraard blijf ik ook werkzaam bij 538.”

Vanaf maandag 6 april is Joris op maandag t/m donderdagavond tussen 21.00 - 00.00 uur en zondag tussen 18.00 - 20.00 uur te horen op de hitzender. Daarnaast presenteert hij ook zijn eigen podcast genaamd Joris Felix: The Podcast die te horen is via Spotify en Apple Podcasts.

WILD FM Hitradio is in Groot-Amsterdam en de Ronde Venen te beluisteren via 93.6FM, Haarlem 97.3FM, Alkmaar 96.3FM en Flevoland via 97.4FM. In de hele Randstad ontvang je WILD FM via DAB+ op kanaal 8a en wereldwijd is de zender te horen via wildfm.nl.
Laatst bewerkt op: 3 april 2020 07:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkevener Joris Klokkers start met radioprogramma op WILD FM Hitradio

De Vinkeveense radio-dj Joris Klokkers start maandag 6 april bij de regionale zender WILD FM Hitradio met zijn eigen radioprogramma. Op de hitzender zal hij 5 avonden per week te horen zijn. De Vinkevener begon in 2012 op zijn 13e bij de lokale omroep RTV Ronde Venen (voorheen Midpoint FM) en maakte in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: